konec delovnega dne (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

simonas -> konec delovnega dne (18.1.2005 14:49:21)

Uh punce kako ste danes pridne;), da sploh ne vem v katero temo bi se vključila in sem raje kar novo odprla:ups:...

Še dobre pol urce, pa se moj delovni dan zaključi. Danes je bilo kar umirjeno, zato upam, da me ne čaka naslednje dni kaka papirna nevihta:)-:)-:)-. Sicer pa dan dosti prej mine, če je dosti dela...

Torej moram zdaj it v trgovino po fige in bomo figcali za večerjo;). Nekaj bo ja treba ukrenit, ker me zadnje čase daje taka požrešnost, da je že hudoooo... Nekatere skrbi, koliko se bodo zredile med nosečnostjo, mene pa bo moralo začet skrbet, koliko se bom zredila prej od same nervoze in pričakovanja, ko ne vem kam bi se dala... OK, saj malo pretiravam, ker se nisem ravno zdaj poredila, ampak za kako kilo pa ne dam roke v ogenj:)-:ups:, ko pa sem celi vidend pekla, pol pa je težko samo zraven gledat kak drugi papcajo...

Zato pa zdaj vsako popoldan vzamem :kuza: in gremo na en rekreativni sprehod za boljše zdravje in manjše ritke (kar :kuza: tudi ne bi škodilo, saj babica prav skrbi,da ne bi bil kje lačen)...

To je to punce moje... Še dolgih osem dni je pred mano, potem pa bo kar bo...

Čim lepši sončen dan vam želim!! :):):)

Simona

Skye -> konec delovnega dne (18.1.2005 14:59:37)

tud zame je za danes konec delovnega dne....koncno....se je že vlekel;)

Pa komaj že čakam de grem mal ven na sveži zrak, ko pa je tako lep sonček...pa še minusa ni več....pri nas je 1 stopinja...uh kakšna vročina:)-

Pa tudi moj :kuza: me doma že nestrpno čaka, da greva mal ven pohajkovati in on ovohavati druge psičke...imam namreč zelo temperamentnega psa:)-

Oh kile, kile....na tehtnici nisem bila že najmanj pol leta in tudi ne mislim iti blizu nje še nekaj časa.......se je v bistvu prav bojim. Pa se ne sekiram preveč, glavno da sem zdrava in da nama z dragim čim prej rata na delanju :duda:

Tud vsem ostalim ki :hudicek:M ne čakajo ta teden da je ne bi dočakale. Tiste ki pa jih je obiskala O, pa čim več uspešnega :sloncek::sloncek::sloncek:

Pozdravček
:rozica:
Skye

baguSka -> konec delovnega dne (18.1.2005 16:42:28)

Lavra pri vsaki je drugače!!! Ene pravijo da čutijo kako se jajčece in semenčece združita, druge pa vso nosečnost sploh nimajo nobenih znakov!:)

Skye -> konec delovnega dne (18.1.2005 17:06:32)

lavra tudi če pride do oploditve, tega nikakor ne moreš čutiti že drugi dan po :sloncek:, saj mislim, da jajčece potrebuje nekaj časa, da prispe do semenčeca. Potem pride do oploditve...oplojeno jajčece potuje do maternice, kjer pride do vgnezditve in šele takrat naj bi se pojavili prvi znaki.

Če sem kaj narobe napisala me popravite....

Pozdravček
Skye

Skye -> konec delovnega dne (19.1.2005 16:32:19)

ko pride do vgnezditve ni nujno da hkrati pride tudi do vgnezditvene krvavitev.....pri enih se ta pojavi, spet pri drugih pa ne.

Mislim, pa da celoten "proces" traja cca. teden dni. Tako,da če imaš sedaj ovulacijo, lahko pričakuješ spremembe (seveda če vama je z partnerjem ratalo) najprej v tednu dni , najkasneje pa ob izostanku M in seveda pozitvnem testu;) Ni pa nujno, da sploh opaziš kakšno spremembo.

Želim ti čim uspešnejše :sloncek::sloncek::sloncek: in čim prej :modri::roza:

Pozdravček
Skye

Stran: [1]