|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Novalac in napenjanje
17.1.2008 17:39:06   
copatek
Svojemu malčku poleg dojenja dodajam Novalac IT1, ker je bil po Novalac 1 zaprt. Vendar ne glede na to kateri Novalac uporabljam ga močno napenja in zelo prdi - velikokrat se zaradi tega že po pol ure zbudi, včasih tudi malce zajoka. Zanima me, če ima še katera takšne izkušnje s tem adaptiranim mlekom in kaj mi priporoča. Ali naj poskusim s katerim drugim adaptiranim mlekom, vendar me je strah da bo imel po katerem drugem krče, ki jih po Novalacu nima. Najlepša hvala vsem za pomoč!user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Novalac in napenjanje
19.1.2008 23:20:42   
only_me
mi smo na novalacu NF (nočni) že od rojstva dalje - samo zvečer, čez dan pa je včasih dobil 1. Pa po nobenem ni bilo krčev. Lahko probaš z drugim adaptiranim mlekom, mogoče bo boljše. Kaj druga ti ne znam svetovati, ker z drugimi novalaci se nisem srečala.

(odgovor članu copatek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.1.2008 23:21:57   
only_me
aja, poskusi s kakšnimi kapljicami. Mi smo devali vetrovne kapljice koroških lekarn. vsak večer preventivno in sploh ne vemo, kaj so krči. Zdaj pa ne vem, ali je to od kapljic, ali pa smo imeli samo srečo.

(odgovor članu only_me)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.1.2008 20:05:00   
banki
Mi smo na Novalac1 (sedaj2) od 1,5M dalje. Nismo imeli nobenih (oziroma minimalne) problemov s krci, pac pa rahle tezave z zaprtjem vendar smo vse resili s sladkanimi kamilicami. Nas ni hotel tekocine poleg mleka pit. 

(odgovor članu only_me)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?