|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Angel sound
17.1.2008 13:36:12   
Anonimen
Mene pa zanima za to napravco ali je sploh za kaj? Ali jo je smiselno kupovati ali ne? Od katerega tedna naprej se sliši utrip srca?

Prosim vse ki so jo uporabljala, če lahko napišejo svoje občutke in vtise. Ker jaz se ponavadi vedno kaj naserjem.user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Angel sound
17.1.2008 14:33:29   
vaney
jaz sem si jo kupila, ko sem bila noseča dobre 4 mesece. zdi se mi še vedno super stvar. kadarkoli se mi je zdelo, da otroka premalo čutim, da je gibov premalo, se ga vklopila in poslušala srček. je dobra napravica za hitro pomiritev, da te ne skrbi preveč. meni in bodočemu očku se je zdelo super, saj je tudi on lahko kadarkoli slišal srček svojega otročka in premike v trebuhu, nekajkrat ga je celo brcnil direktno v AS in je bil ves presrečen. nama se je zdelo super, seveda je pa to stvar posameznika. mislim, da srček slišiš od 3. meseca dalje.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.1.2008 14:41:59   
Katina
Nad napravico sem navdušena, ker je pravi balzam za dvomečo dušo.user posted image
Začela sem ga uporabljat po NS na vsake par dni. Zdaj ga uporabljam občasno, takrat pa, ko se mi zdi da otroka ne čutim toliko kot bi se mi zdelo da ga moram, zadevo hitro preverim in sem mirnejša.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.1.2008 14:47:11   
koala
Meni je AS prihranil prenekatero neprespano noč, moje dete je namreč med bolj mirnimi in se je večkrat zgodilo, da sem bila že z eno nogo v porodnišnici,mi je prav žal da ga nisem kupila že na začetku nosečnosti in pri naslednji ga sigurno bom, ker mi ga je v tej nosečnosti prijateljica posodila.
Jaz ga vsekakor priporočam, slišal pa naj bi se srček od 12 tedna, nekatere ga najdejo prej, nekatere kasneje. Občutki ob poslušanju utripa pa so nepopisni.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.1.2008 9:35:45   
tasyo
Tudi meni se zdi AS super. Začela sem ga uporabljati v 10. tednu in je bil vsakodnevno v uporabi do prvih brcik, potem pa je bil najbolj sredstvo za pomiritev, če se mi je zdelo, da otroka ne čutim dovolj... Toplo priporočam, čeprav je odvisno od vsake posameznice, če ji bo odgovarjal..

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.1.2008 14:10:26   
mala pikica
Tudi pri nas smo bili zelo veseli, da smo ga imeli. Kadarkoli sem mislila, da je kaj narobe, sem že poslušala srček in potem sem bila seveda zelo pomirjena. Srček se sliši tam nekje od 12-16 tedna naprej. Zelo različno. Je pa tudi proti koncu prišel zelo prav. Če je bil otrok preveč miren, sem že šla iskat srčka. Vsekakor je to super stvarca user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.2.2008 9:28:04   
katka37
Tudi mi smo bili veseli, da imamo to napravico, me je marsikdaj pomirila. Zdaj pa je ne potrebujemo več, če katero zanima, naj se javi na ZS (45 €), kupljena avgusta 2007.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.2.2008 11:59:43   
Taula
Meni je super. Me je pomiril, ko še nisem čutila gibov. In tudi sedaj, če je user posted image  bolj mirno jo malo poslušam s AS.
Se ti pa splača kupiti rabljenega, ker novi je kar drag.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.2.2008 14:19:29   
jonna
Če si pri bolj zaskrbljenih, priporočam.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.2.2008 14:39:01   
arsha
user posted image  Glej ne vem, ampak zdi se mi, da lahko ta napravica samo še poveča stres, ker:

če ne slišiš bitja srčka, to še nič ne pomeni (imam super G, pa ga včasih z zelo dobro napravo zelo težko najde)

če ne slišiš bitja srčka, pa to pač pomeni tisto, česar se vsi bojimo, ne moreš napraviti popolnoma nič

Zadnjič sem o tej napravi povprašala še svojo G in je rekla, da zanjo ne ve, pa da se ji zdi nepotrebna, ker to samo povečuje paniko pri user posted image  in zraven tega povzroča že v predporodnem obdobju preokupiranost z otročkom, njegovim zdravjem. Jaz bi temu rekla pretirano 'lepljenje' za dojenčka, kasneje pa vemo, da ene mamice na žalost iz vsega tega razvijejo vampirsko simbiozo user posted image

(odgovor članu jonna)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.2.2008 15:41:16   
Julija08
Jaz sem si ga pa kupila in je super. Je tak topel občutek ko slišiš svojega user posted image .  Res je čaroben občutek in tudi pod razno se mi ne zdi, da povečuje paniko. Tudi v navodilih piše, da se včasih pač srček ne sliši, če je otrok tako obrnjen. Zraven ima tudi kabel, da lahko srček posnameš in to je zelo lep spomin za kasneje, tudi za otročka ko bo starejši.
Jaz ga poslušam cca. 1x na teden po par minutk in niti slučano se ne obremenjujem s tem, tako da nakup vsekakor priporočam. Super je!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arsha)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?