Spalna vreča (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

BokiMB -> Spalna vreča (18.1.2005 12:42:57)

Kakšne spalne vreče imate za svoje malčke in kako ste zadovoljne?

Za svojega sinka kupujem novo, ker je zdajšnjo prerasel. Najraje bi tako toplo, da ga preko ne bi bilo treba več pokrivati.

Anonimen -> Spalna vreča (18.1.2005 13:10:10)

Najbolje je, če je elastična, da ni kot v oklepu. Samo jih je težko dobiti. Mi smo enkrat na eno naleteli v H&M in je res super. Vmes vatirana, vzunaj in znotraj pa mako.

Lenny -> Spalna vreča (18.1.2005 13:50:12)

Prvo sva kupila pri Oddeji Škofja Loka in je bila v primerjavi z naslednjimi prav nesramno draga. No, potem sva jih začela kupovati pri H&M ali C&A, zadnjo zimsko sem našla celo pri Eduscho. Glavno, da je iz naravnih materialov in to je to.
Lp :)

Annny -> Spalna vreča (18.1.2005 16:54:49)

Lenny, imaš prav- spalke od Odejice so prav drage, pa še otrok se v njih počuti kot kak robot...okrog vratu je vse tako trdo in robustno:zmeden:
Mi smo jo ravnokar prerasli, zato tudi iščem kako fajn elastično in mehko..:zmeden2:
Potem H&M ali C&A?

LP:rozica:

Jančika_ -> Spalna vreča (18.1.2005 17:05:46)

Imamo dve od H&M, zelo mehki in lepi. Pa pol ceneje kot Odejine.

HuAnita -> Spalna vreča (18.1.2005 18:32:42)

Midve sva jo podedovali od Pinine sestrične. Je pa spalka z Madžarske, zelo poceni je to gor, je fino mehka in topla, pa rokavov nima, tako da jo s kovtrom ohlapno pokrijem čez. Prav ji bo do vsaj 1 leta. :bravo:

Hu:hudicek:Anita

ZARA -> Spalna vreča (18.1.2005 18:41:15)

ojla vsem...jst imam eno 15 let staro se od nince,tko da bo treba novo kupit!!Ker ta razpada...res je ze razvalina...:zmeden2:
A H&M pravte da ima ?? Jst tja nikol ne grem,ampak bo treba...Kolk dinarckov pa stane??

lp,Zara

Jančika_ -> Spalna vreča (18.1.2005 18:55:28)

Tamale tri jurje pa pol. Malo večje so štiri. Tak tolar gor al dol.

Stran: [1]