pomoč na domu-Logatec (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

livia -> pomoč na domu-Logatec (17.1.2008 12:07:45)

Iščem pomoč na domu - sesanje, pomivanje po tleh, brisanje prahu, občasno likanje. 1x na teden ali 1x na 14 dni.
Prosim za ponudbe na zs.

Gina -> RE: pomoč na domu-Logatec (19.1.2008 22:03:55)

Če iščeš pomoč v logatcu, daj oglas na LEP, brez dvoma se ti bo javilo precej ponudnikov.

livia -> RE: pomoč na domu-Logatec (20.1.2008 11:44:08)

LEP?????

Kaj naj bi to bilo?

Anonimen -> RE: pomoč na domu-Logatec (20.1.2008 12:19:30)

V notranjskih novicah poglej, je dostikrat kkšn oglas da iščejo delo.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

niwaj -> RE: pomoč na domu-Logatec (5.3.2011 13:47:51)

Če še potrebujete pomoč, sem vam na voljo! Sem iz Celja. Delovna, poštena in natančna.
Lahko si pogledate spletno stran Pomoč na domu, CELJE   ali me pokličete na tel. 031 257 186 Sanja

zvonckica -> RE: pomoč na domu-Logatec (6.3.2011 7:22:25)

Tudi jaz vam nudim vsestransko pomoč pri vseh gospodinjskih opravilih, vključno z kuhanjem. Relacija Kamnik-Ljubljana oz. okolica. Imam zadovoljne stranke, tako da če želite postati tudi vi, mi pošljite zasebno sporočilo in se dogovorimo kako in kaj...

Lep dan še naprej!

mini86 -> RE: pomoč na domu-Logatec (25.3.2011 12:47:55)

js pa iščem nekaj za mojo babi..
bilo bi vsak dan-kuhanje, pospravljanje kuhinje, včasih pomesti dvorišče-pač bi se zmenili kako pa kaj

sedaj ima eno pa ni zadovoljna..

no naj pa že v naprej povem da je precej zahtevna..in sicer v tem smislu da je treba delat kot ona želi..ne vem sj drgač ni grozna če si ok je tud ona ok.

ponudbe na zs

aja je pa to v ljubljani-ježica

Stran: [1]