dr. Strah (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Dari -> dr. Strah (18.1.2005 12:29:52)

Tud jaz grem v začetku februarja na pregled k dr. Strahovi. Ste me popolnoma navdušile,:bravo: tko da že komaj čakam. Takrat bom v 17t in v bistvu greva samo gledat najinega malega kako se prekucuje...
Zanima pa me, ali je slikca všteta v ceno 12000 sit in kako je z videoposnetkom (ali je možen...)
Hvala za odgovore vsem ki ste ze dozivele prijetno izkusnjo s to menda super ginekologinjo ;)
Lp vam in vašim :duda:

lana 5 -> dr. Strah (18.1.2005 12:34:19)

Dari,super!!!!!!!!!!!

Jaz mislim da ne boš razočarana. Glede videoposnetka je tako, da ga žal ne moreš dobiti, ker nimajao takega UZ. Slikico pa dobiš in to je všteto v ceno, ti samo prosi oz. povej da bi rada slikico pa ti jo bodo dali. Midva sva dobila 3.

Pia73 -> dr. Strah (18.1.2005 20:28:59)

Jaz pa imam žal drugačno izkušnjo,... :(:(:(

Ko sem bila pri dr. Strah na NS je imela totalno gnečo in pregled ne vem, če ga je bilo vse skupaj za 5 min.,... Plačilo pa kot vse ostale: 12.000 SIT,...
Bila je sicer prijazna a zelo, zelo hitra pravzaprav prehitra, pa malo nervozna, verjetno zaradi gneče,... :(

Hvalabogu rezultat je dober in to je važno,..

A moj je rekel, to je pa najhitreje zasluženih 12.000 SIT kar sem kdaj videl,... :(

coco -> dr. Strah (19.1.2005 11:10:38)

Pozdravljene!

Ha, ha, glede same brzine pregelda pri dr.Strahovi sva s fantom imela podobne izkusnje in mnenja kot Pia. Zato ti priporocam, ce si slucajno casovno narocena blizu konca delovnika, da raje prestavis - ce pac lahko. No, pa vseeno, nama je bila zelo prijetna izkusnja, se posebno ker naj bi bilo vse vredu, pa tudi prvic sva poslusala srcek in celo videla kako je skoraj 6cm "fizolcek" ze premikal rokico. Kljub brzini je bila dr.Strah zelo prijazna in pac vidi se, da se spozna na svoje delo. Mogoce se en napotek - cim vec jo sprasuj (ce kaj ne vidis, naj ti pokaze, itd) ceprav bos verejtno na zacetku od navdusenja samo na siroko odprla usta :). Midva sva tudi dobila tri slikice.

Uzivaj v pregledu...jest bi sla kar se 1x - pa bom rajsi sparala za plenice :)!
lp

Stran: [1]