Masaža na Vrhniki (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

bambolina -> Masaža na Vrhniki (17.1.2008 10:56:19)

V kratkem se selimo iz LJ na Vrhniko....pa me zanima kakšna je kej ponudba masaž tam. Jaz sem maserka in me to delo veseli in tudi zdaj v LJ imam doma en prostor - tak mini masažni salonček kjer občasno popoldan tudi masiram. Zanima me kaj menite, da bi na Vrhniki najela en prostor kjer bi imela masažni salon...zaenkrat samo masaže, potem pa morda tudi depilacije. Bi to šlo? Ali je tega že preveč na tistem koncu? Podjetje tako ali tako že imam (no, ne jaz,...moj mož) in je registrirano za opravljanje te dejavnosti, tako da to imam že zdaj urejeno.
Vaši predlogi, nasveti, mnenja?

Majuska -> RE: Masaža na Vrhniki (17.1.2008 11:45:19)

Vrhniko slabo poznam, težko kaj rečem ... ena moja kolegica je imela npr. v Ljubljani najeto sobo, kjer je masirala po kitajski tradicionalni metodi. Mislim da se ji je izplačalo. Lahko poskusiš a ne, nimaš kaj izgubiti. Ljudje se gremo itak radi pocrkljat.

Želim ti uspešno pot [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

anitaz -> RE: Masaža na Vrhniki (17.1.2008 12:27:46)

Boš zelo dobrodošla, ker mislim, da obstajata samo dva"centra"-Mojce Suhadolc in Rodetove, uradno.

honey -> RE: Masaža na Vrhniki (17.1.2008 12:36:52)

Po moje boš uspešna, ker jaz vem samo za Mojco Suhadolc. Sicer sta potem še dva kozmetična salona, ki ima tudi depilacijo in solarij, ampak za masažo pa ne vem, da bi jo imela. Pa tudi kje v okolici Vrhnike mislim, da ni nobenega drugega salona z masažo.

Stran: [1]