Anonimen -> RE: Ena o šotorih (23.1.2008 12:56:50)
|
Spročam, da sem danes namesto malice kupila 2 šotora.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Oba skupaj sta stala 100 evrov. Je pa eden za 6 oseb, tak, ki ima na sredi bivalni del, pri krajeh pa spalnici (dolg je 6 metrov - preveč) in je stal 75 evrov, in en iglu za 3 osebe z malo predprostorčka za 24 evrov. Oba v Sportu 2000. Sem kakšna 2 dneva nazaj klicala v Sun&Fun in se zanimala za ceno enega šotora, ki ga še nimajo na zalogi. Je rekla gospa, da ga bodo dobili marca in aprila, da pa so te cene, ki so v katalogu napisane, zgolj informativne in da bo vse odvisno od tega, če ne bodo Nemci podražili. Nisem imela ravno nekega fajn občutka, se mi zdi, da bo potem vse kar nekaj dražje. Tako da bom zdaj v Šk. Loko šla po spalke in blazine. Verjetno. Me pa prav zanima, ali bodo konec tedna na unem Karavaningu tudi kaj prodajali ali samo razstavljali. Ker jaz bi najraje kar kupila. Ne morem pa se odločit za štedilnik. Naj kupim plinskega ali električnega. Samo če kupim plinskega, potem to kupim zato, ker računam, da v kampu ni priključka za elektriko. V tem primeru moram tudi hladilnik kupiti plinski, pri te so pa cene precej v višavah. Tako da zaenkrat mi kar bolj na elektriko vleče. Saj un hladilnik na 12 voltov za v avto imaš pa itak lahko samo med vožnjo priklopljen, pa recimo potem še nekaj časa. Saj kar skozi itak ne moreš imeti, ker bi spraznil akumulator. Tako da potem je pa vseeno, če kupimo kar kakšen majhen, navaden hladilnik. Grem zdaj malo brskat, kakšna je kaj ponudba.
|
|
|
|