lindy -> RE: kajenje (5.2.2008 19:42:42)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gilo No, pa naj še js povem svojo zgodbo, še nedokončano. Sem v 18 tednu nosečnosti. Moj partner je nekadilec in sem mu rekla, da bom nehala kaditi, ko zanosim...Ampak ko sem poskušala, sem bila preklemano živčna, tečna, ful se mi je luštal kadit ( nič mi ni bilo slabo,... ko bi mi vsaj bilo) in zato sem se skrivala. Pol sem mu pa pred tremi dnevi povedala, da še občasno kadim in mi je razumljivo zameril. Sedaj se sploh ne pogovarja z mano, grozil mi je celo, da me bo zapustil in da bom lahko delala, kar mi bo pasalo. Ni še šel, doma je, kuha mulo, pogovorit se pa nič noče z mano. Niti mi ni dal ultimata, naj neham ali pa bo odšel, samo tiho je in leži doma cele dneve. Za ****! Seveda se sekiram ih vem, da s tem škodim otročku, verjetno bolj kot pa tistih par čikov na dan... Škoda, ker se tega ne zaveda tudi on. Kaj bo iz vsega skupaj ne vem Ali bo uresničil, kar je rekel ali pa se bo le spametoval. Joj no pretiravat pa tud ni treba, pa naj gre če hoče(grobo rečemo), boljš je da zmanjšaš in probaš nehat postopoma, kot pa da si skoz vsa živčna, ah brezveze, me tolk razjezijo taki desci...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|