maktub -> krči v 29.tednu! POMOČ (17.1.2008 9:21:29)
|
živijo, Rada bi vam zaupala mojo včerajšnjo zgodbo! Sprva vam bi rada povedala da imam zelo čudno fobijo katera me spremlja že od malega in se je neznam rešit.Fobijo imam na Bolnišnice oz. na bolniške postelje! čudno se sliši vendar samo misel na to ,da se bom mogla uležt na njo me spravi v paniko!!.... začne me srbet celo telo, znam se spraskat do krvi... Sem v 29. tednu nosečnosti in včeraj sem imela cel dan čuden občutek v trebuhu... trebuh mi je odtrdel in imela sem občutek, da mi bo mehur poču! Odločila sem se .da grem do dežur. ginek. Naredila mi je ctg in pokazali so se rahli krči, ter po vag.pregledu je mater. vrat bil malenkost spremenjen oz. odprt!.. Dr. mi je rekla da bi blo lepo če ostanem na opazovanju ,vendar tisti trenutek je nastopil moj strahh... začela sem potit in fant je na srečo skoču na pomoč in obrazložil kako je z tem mojim strahom.. dr. je vztrajala ,da ostanem vendar na koncu je premagala moja beseda... odšla sem domow!!. Predpisala mi je strog počitek in 3x dnevno jemanje Buscopana. Bilo me je tako strah, da sem neprestano jokala, saj mi ni jasno kaj je to sprožilo, saj sem bila pred dnevi na rednem pregledu in je bilo vse v redu. Najblolj me je strah prez. poroda saj v Izolski bolnišnici nimajo naprav za take malčke in so potrebni transporti.. Zdravnica je bila zelo neprijazna in nekomunikativna , vse kar sem jo vprašala mi je zamomljala... Vem da sem naredila zelo veliko napako ,ker sem odšla domow, tega nebi smela vendar ta strah je premočen.Na srečo živimo zelo blizu bolnice. Zanima me če je imela katera že take probleme, oz. ali se to lahko popravi al samo slabša ? ali je lahko bilo vse to samo lažno? zelo me je strah saj si tega otroka zelo zelo želimo....
|
|
|
|