Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: CR zaradi neodpiranja 18.1.2008 23:37:09
|
|
|
|
mamči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni IZVIRNO SPOROČILO: mamči IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Ja, mamči, meni je tudi to ločigčno. In ta hormon tudi potem pripomore pri (ne)odpiranju ob menstruaciji. Ja nekako tako sem jaz razumela zdravnika takrat. Aja? A potem to že vedo? Ja on je nekaj sumil .
|
|
|
|
RE: CR zaradi neodpiranja 18.1.2008 23:38:05
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: CR zaradi neodpiranja 19.1.2008 9:03:00
|
|
|
|
san
|
ja, relaksina nam primankuje. no, starost verjetno nimaveliko zveze, ker sem jaz prvič rojevala zelo mlada. tale teorija o bolečih M in manjku relaksina, se pa men kar dobor sliši.
|
|
|
|
RE: CR zaradi neodpiranja 19.1.2008 23:07:00
|
|
|
|
piko12
|
Jaz nism mela nobenih bolečin pri menstruaciji, kot da je ni. Porod pa sprožen 10 dni po roku, po 11 urah pa urgenten CR. Odprta sem bila kljub umetnim popadkom baje samo 3 cm. na srečo se zmeri manj spomnim tega...
|
|
|
|
RE: CR zaradi neodpiranja 19.1.2008 23:24:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni V glavnem me zanima, ali ste tiste, ki ste imele CR zato, ker se niste odpirale tudi po indukciji poroda (svečke za mehčanje materničnega vratu, umetni popadki ...), pred nosečnostjo imele boleče menstruacije. Nisem mela CR, sem pa imela včasih hudo, hudo boleče M, po indukciji poroda pa sem se odpirala kot za šalo. Dve urci popadkov na dve minute, pa je blo.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?