Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam IZVIRNO SPOROČILO: ronja Moji so nespeči, zaspijo ob meni in sploh sem v očeh sodobne družbe neuspešna mati . So pa srečni in vejo, da lahko vedno pridejo oz. pokličejo in bova prišla:). Lahko je to razvajanje, kakor hoče kdo temu rečt, ampak moj materinski čut pravi,d a je to prav in tako delam. Dokler mi folga, moj problem:) se ti pridružim v klubu neuspešnih mamic . Pri nas se skoraj "stepeta", katera bo spala z menoj. Pa sem začela v tem prav uživat, ker vidim in čutim, da me imata radi in še prekmalu bo prišel čas, ko me bosta začele odrivati, zato je potrebno izkoristit te trenutke. DOLL se strinjam s teboj, da vsakemu odraslemu nekaj manjka, če so ga starši odrivali, ko jih je rabil moja dva pa zaspita v svoji sobi. Zadnje časa rada spita skupaj. Se pa cartamo zvečer skupaj v postelji pred spanjem in jaaaaaaa....neskončno uživam, ko me ne spustita vstran in vidim in čutim, da me imata rada. Sploh vidim, kako me imata rada, ko mi takoj, ko zapustim njuno sobo rečeta, da naj pridem spet, ko bodo reklame. Neskončno pa tudi uživam, ko se zvečer stisnem k možu v posteljo, se pocartam. In neskončno veliko mi pomeni, da me ponoči nihče ne brca, da se naspim, da sem spočita in se lahko na drugi dan v službi aktivno posvetim delu, popoldne pa spet familiji. In maladva uživata, jaz uživam, dragi uživa. Nihče ju ne odriva. Če ponoči vstaneta (sicer je to bolj proti jutru, ker sta se pač navadila spati v postelji in prekleto dobro vesta, da ju zato nimam nič manj rada) prideta k nama v posteljo. Takrat nimam nič proti. Ampak takrat smo se že naspali. In če spita do jutra, se VEDNo pocartata zjutraj, se stiskamo, lubčkamo, iiiiii (kot bi nekatere rade poudarile), ja smo big hepi femili, in RES VERJAMITE, da nam res nič ne manjka, nihče nikor ne odriva in verjamem, da mu zaradi tega, ker se nismo mečkali celo noč, tudi kot odraslemu ne bo nič manjkalo. bla bla bla..... aha, naša se ne rabita stepst, kateri bo spal pri meni, oz. imel mojo pozornost, ker vesta, da ju imam enako rada in imata oba enake pravice in dolžnosti. Mamica deklicam...sem te hotela še vprašati: Tisti, ki ne zmaga in ne spi pri tebi, se potem ne počuti odrinjenega? S amo vprašam. Seen podpis, ce lahko ;)
|