viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 KT,pol bi tud moja mogla v razvojno,čeprav sem jo dons že 2× čist drugje našla,nazadnje sem jo komaj zvlekla izpod Blaževe postelje,nekak se je že pridrajsala v njegovo sobo,se ji pač ne da toliko,je bolj mirne sorte in se zna čisto drugače zaposlit,saj pa niso vsi otroci univerzalni,da bi ob določenem obdobju morali vsi past kravce,pa se prekobalit,pa plazit začet--men to ni najbolj no,pa še tako pozno da rečejo.Naša še tisto,kar zna,pri P noče pokazat,se ji sam reži in mol me P malo čudno gleda,ko ji razlagam,kaj pa počne doma-mi najbrž ne verjame.Tako da jaz mislim,da jih jemlji bolj z levo roko,ker konec koncev pa valjda ti najbolj poznaš svojo punčko in veš kaj rad a počne-pa naj tisto počne in če je bolj razmišljujoč tip,ji pač ni tolk za raziskovanje-po moje ni panike,te pa spravijo v slabo voljo-sej bo Saj to je tisto, na živc ti stopjo - bo že počela stvari, ko se ji bo tako zahotelo, a kaj ko tiste njihove famozne tabelce drugač kažejo Res, jest se sploh ne sekiram, moj je celo rekel, da tja pa že ne gremo, ampak sem se odločila, da grem pogledat kaj imajo pametnega za povedat in, če Alini ne bo "všeč", greva nemudoma domov. - samo so hecni ti pediatri - zakaj hudiča bi se pa zmislila, da otrok zna nekaj, česar v resnici ne obvlada. Joj..... Sicer jaz svojega ne bom kritizirala, ker je v redu..mal starejši, z izkušnjami, tako da ga niso samo tabele.... Sem pa ravno danes brala v knjigi "Dojenček - Kaj pričakujemo prvo leto" : Kobacanje ni tiste vrste spretnost, ki bi jo otroci dosegli pri določeni starosti in na podlagi katere bi ocenjevali njihov splošni razvoj....ker kobacanje, enako kot sedenje in vstajanje, ne pomeni nobenega mejnika v otrokovem razvoju, ga večina razpredelnic, ki govorijo o tem, kaj otrok ob določeni starosti že zmore, ne omenja. Dobro, da se ne nerviraš zaradi tega, KT, ker bi bilo res brez veze. Ti Alino najbolj poznaš in veš da je vse OK.
|