VPRASANJA (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


BUČKO -> VPRASANJA (18.1.2005 10:47:38)

Sedaj bom pa še jaz malo potarnala;moj skoraj 4mesečnik je imel danes zelo pestro noč skoz ga je nekaj napenjalo tako da vsi skupaj nismo nič spali. kdaj ves da ima otroček drisko?
Ali se zmrzovanje mleka obnese,ima kera kakšno vrečko odveč, da bi probala. kdaj se mora otroka vpisati v vrtec baje je ful za čakat? Kako je pa za v četrtek a se dobite na:kava:?

se slišimo:metulj::sloncek::sloncek:




Nogavička -> VPRASANJA (18.1.2005 12:03:05)

Driska je res tekoče, skoraj vodeno blato. Vsake toliko časa jo ima vsak otrok. Če se ne ponavlja in če ni vročine, ne bo nič hudega. Kakšen otroški čaj za umirjanje želodca in bo bolje.

Jaz sem Hano prijavila v vrtec septembra 2004 za september 2005 in sicer v Ljubljani, čeprav ne bi bilo treba tako hitro a so me kolegice malo strašile, da potem ne bom dobila mesta. Je pa menda problem v manjših krajih, kjer ni toliko vrtcev.

L.p.

Tea




Anonimen -> VPRASANJA (18.1.2005 14:20:46)

Razpis za vpis v vrtce so vsako leto objavljeni konec februarja ali marca, vloge pa je potrebno oddati do 31.3. t.l...Večina ljubljanskih vrtcev je med letom kar zasedenih (max. skupine je 14 otrok), če niso skupine popolnjene jih lahko sprejmejo tudi med letom, iz izkušenj, ki sem jih imela, pa so letos malce bolj prazni, ker so ostali brez ene starostne skupine, ki so šli letos prvič v devetletko in 1 leto mlajši, tako, da bodo nekje odprli še dodatne oddalke za najmlajše...




Stran: [1]