prenosna posteljica (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema

Sporočilo

helenav -> prenosna posteljica (16.1.2008 14:13:21)

odločam se za nakup, pa me zanima, če ima že katera to posteljico, ki je sedaj v akciji v BBC...Houck-ova
-kolikšen prostor zavzame zložena
-ali je priloženo tudi kakšno ležišče?
-se vam zdi primerna za 6 mesečnega dojenčka?

hvala

ana b -> RE: prenosna posteljica (16.1.2008 14:19:58)

Oj!
Mi jo imamo.
Za mere zložene si me našla, ker je pri mojih doma in ne morem pomerit, je pa kvader z merami 30x30x80 cm (približno).
Dno je obloženi in ni zelo trdo ni pa niti zelo mehko.
Naš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] je že večkrat prespal v njej.

LP

viv_ -> RE: prenosna posteljica (16.1.2008 14:22:03)

Okrog telih prenosnih posteljic je vedno toliko enih komplikacij... Pa ne mislim zdaj ravno tebe, ampak vsa vprašanja, ali priporočate to, ali priporočate ono...

Če bo zgolj za počitnice/potovanja, potem je povsem vseeno, kakšno imaš. Ne rabiš imet nastavljivo po višini, pa s stranskim izhodom, pa ne vem kaj še vse.

Vsaka prenosna posteljica ima zraven ležalno podlogo, ki je za občasno rabo povsem OK. Zložena je pa običajno velika tam 60 x 20 x 20.

In ja, primerna je za 6 mesečnega dojenčka - primerna je za vse starosti, saj je povsem ravna in čvrsta podlaga.

Drugo pa je, če bi bila posteljica vsakodnevno v uporabi.

dskubin -> RE: prenosna posteljica (16.1.2008 15:36:49)

Mi imamo nekaj takega, samo nosimo s sabo tudi zložljiv jogi (ko pač gremo na počitnice ipd.), ki smo ga dodatno dokupli za 10 eurov, ker samo tisto, kar dobiš zraven - jaz tam ne bi dala otroka spat. Če bi imela za doma, bi dala taprav jogi not, samo pa trpi tvoj hrbet, ker se moraš precej nizko sklanjat za otroka dvignit - to pa je zelo pomembno, kajti pupa bo kmalu teeeežka.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (21.1.2008 15:00:57)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Lu -> RE: prenosna posteljica (22.1.2008 21:04:02)

Vidim, da je govora o prenosni posteljici. Mi eno že imamo potrebujemo pa še eno. Koliko so zdaj cene?

Stran: [1]