[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (18.1.2005 14:03:16)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

dory -> Ljubiti vs. sovraziti (18.1.2005 14:03:50)

Meni se je zivljenje naenkrat obrnilo na glavo...in zaradi dozivetega se nisem mogla vec borit za ljubezen...sem raje ostala sama...no ja...sama ne bom nikoli vec...raje pa sama kot z njim...ker je tako veliko lazje...

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (18.1.2005 14:04:54)

dory -> Ljubiti vs. sovraziti (18.1.2005 14:06:31)

Kaj hocemo...zivljenje gre naprej...in dobilo je prav poseben smisel...saj ne recem,tudi jaz si zelim ljubezni in topline in vem kaj se vse...bo ze...trenutno sem se zadovoljila z ljubeznijo mojega najboljsega fanta...ki pa se ne zna hodit :)-

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (18.1.2005 14:08:46)

KIRA -> Ljubiti vs. sovraziti (18.1.2005 14:10:59)

9nebesa
saj ninujno da ljubezen najdeš pro moškem. lahko jo pri starših, lahko jo pri otroku. nekateri pravijo, da komaj takrat veš, kaj je prava ljubezen, ko imaš svoje otroke. čeprav temu delno oporekam.
vse ob svojem času. zdaj si morda razočarana in ne verjameš več v ljudi, ampak nekega lepega dne, boš tudi ti ljubila in boš ljubljena.
tega si vsi želimo. nekateri smo vedno zagrenjeni in slabe volje, nekateri požremo bolečino in živimo naprej, nekateri se oklepamo stare ljbezni, vsak ima svoj način. ti veš kaj je zate prav in kaj ne. ampak da bi se ljubezni odpovedala v zameno za sovraštvo, to pa ne verjamem. jaz mislim, da bo ljubezen na koncu zmagala.

dory -> Ljubiti vs. sovraziti (18.1.2005 14:12:31)

Pri meni gre le za sovrastvo do dolocene osebe...pa nikol prej nisem sovrazila...

Sem pa definitvno za ljubezen...sej to nas konec koncev se drzi pokonci ane? :bravo:

KIRA -> Ljubiti vs. sovraziti (18.1.2005 14:16:19)

čim več, tem bolje. 9nebesa

love is in the air :love::love::love::love::love:

ajf -> Ljubiti vs. sovraziti (18.1.2005 14:40:27)

mislim, da človek, ki ti naredi kaj hudega, ni vreden, da bi ga sovražil, saj je sovraštvo prav tako močno čustvo kot ljubezen, samo da te izčrpuje in ne polni kot ljubezen; mislim, da tistega, ki ga sovražiš še vedno ljubiš; šele ko si ravnodušen do nekoga, pomiriš sebe in "kaznuješ" tistega

india -> Ljubiti vs. sovraziti (18.1.2005 17:35:52)

Sem nekje prebrala, pa mislim, da to tudi drži: iz sovraštva se je že marsikdaj rodila ljubezen!

kimi -> Ljubiti vs. sovraziti (18.1.2005 17:53:29)

ko meni poči je tudo konec...sicer mi redkokdaj, ko pa mi-adijo pamet:)-

ZARA -> Ljubiti vs. sovraziti (18.1.2005 19:32:39)

Teja. moje mnenje je tvoje mnenje!!!
Se strinjam...

Pia73 -> Ljubiti vs. sovraziti (18.1.2005 21:14:46)

teja tudi jaz se strinjam s teboj,... Je pa res, da sovraštvo počasi prerase v ravnodušnost,...

P.S.: jaz sem pravzaprav zelo srečen človek in to verjetno prav zato, ker vem kaj in kako je življenje. Imam pa krasnega partnerja in sina. Ampak brezpogojno pa lahko ljubiš samo otroka,..

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]