|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ko odteče voda
16.1.2008 13:26:41   
vaney
Zanima me, kje vam je odtekla odtekla voda in v kolikšnem času ste potem prišle do porodnišnice? Jaz še čakam, da se to zgodi (če se bo), pa sem malo firbčnauser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ko odteče voda
16.1.2008 13:29:18   
Aja32
Voda mi je odtekla ob desetih zvečer, petnajst do enajstih pa sem prišla do Postojne... Še prej sva pa oba skočila pod tuš... 

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.1.2008 13:42:34   
tejkag
Voda mi je odtekla ob desetih zvečer,seveda sem se še stuširala in malo čez pol enajsto sva prišla v porodnišnico.Rodila pa sem, drugi dan ob osmih zvečer.

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.1.2008 13:43:42   
Gordana-3
meni je odtekala bolj po kapljicah. prvič malo manjša luža, nato se je ustavilo. v bolnici sem bila čez kakšno uro. ginekolog me je vprašal, če se morda nisem zmotila, da sem se morda polulala user posted image . potem me je pregledal, videl, da je res začela odtekat voda in mi z neko veliko iglo predrl mehur - potem pa se je vlilo user posted image , rodila sem potem čez kakšno uro.

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.1.2008 13:44:55   
Nasy
Uf, pol je cajta doooostuser posted image
No, meni se zdi, da je to čist odvisno. Ena moja kolegica je klicala rešilca, ko ji je odtekla voda, potem je šlo pa vse v dobrih 2 urah že skozi.

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.1.2008 13:46:49   
lukec
Men je voda odtekla delno, ne vsauser posted image , tko so mi rekli. Pod tuš in v porodnišnico! Tam sem bila v prbl. 45 minutah. Rodila sem 20 ur pozneje.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.1.2008 13:55:37   
SašaR
Tudi meni je odtekla voda ob 20.30 zvečer potem pa sem rodila drugi dan ob 15.40. Sam problem nastane, če se ti odpiraš z min. popadki, ki jih sploh ne jemlješ resno, potem pa ti voda odteče in lahko rodiš v zelo kratkem času. To se je zgodilo eni moji kolegici in še sreča da je poklicala rešilca in zraven je šla babca. Rodila je v Ljubljani v sprejemni pisarni. Babca ji je ves čas samo govorila, da naj ne pritiska in naj še malo počaka da pridejo do porodnišnice.

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.1.2008 14:15:59   
mala pikica
Meni je odtekla doma, popoldan ob 14.55. Je pa mi tekla, ne odtekla user posted image V porodnišnico sem prišla ob 15.40, pa je še kar tekla, ves čas. Sem imela 2 plenici med nogami, sem bila kot naš Gašper zdaj ko ga široko povijamo user posted image Ob 16.uri sem dobila umetne popadke, ob 21.04 pa se je rodil Gašper user posted image

Vaney malo še potrpi, pa bo. Noter sigurno ne bo ostal user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu SašaR)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.1.2008 15:12:43   
Win1
Moji ženi je prvič odtekla voda doma ob 2eh zjutraj, v porodno sobo sva prišla ob 4ih, ob 6ih je dobila svoje popadke in malo pred 7mo zjutraj je na svet pokukala najina sončica.

lp in srečno

win

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.1.2008 15:39:29   
sneška_
O jaa. Saj bo v redu.Prvič ko sem rodila voda mi je odtekla ob 1 in 30h čez noč pa tuširanje in ob 9 zjutraj ker je moj točno vedel da ne bom tako hitrorodila sem bila v porodnišnici in sem rodila ob 11 in 30h.

Drugič pa podobno kot prvič voda mi je odtekla ob 1 in 30 čez noč pol pa ob tretji uri sem bila v porodnišnici in ob 5 pa 04h  sem rodila drugo pupo.

Tako da ne bo ostalo not brez skrbi pa brez strahu user posted image user posted image user posted image  in čim bolj sproščeno .

Najdojenček

(odgovor članu Win1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.1.2008 16:16:04   
Naja30
Na pregledu v porodnišnici, pred tem pa mi je čep odletu in popadki so se že začeli. Tako da sem bila že kjer sem morala biti user posted image

(odgovor članu sneška_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.1.2008 19:02:45   
janjja
Ob dveh popoldan mi je odtekla, pa sem se prej stuširala in pol šla v porodnišnico, rodila sem pa ob štirih zjutraj.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.1.2008 7:38:05   
spps
JUTRO!men je zečela odtekat voda po kapljicah-pa še to nisem bila ziher da je to touser posted image .bila sem čez rok,šla sem pa v bolnišnico okol2.30zjutraj,ker me je ščipalo v križu od 23ure.ko me je ščipalo na 5min,smo šli od doma,v bolnišnici mije z ginek. pomočjo odtekla voda,potem je šlo vse po hitrem postopku.bila sem odprta4cmuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?