Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: priprava aptamila s cajem 16.1.2008 13:01:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Privč slišim. Jaz sem ga vedno delala z vodo.
|
|
|
|
RE: priprava aptamila s cajem 16.1.2008 13:02:04
|
|
|
|
Aja32
|
Jaz sem ga delala po posvetu s pediatrinjo. Namreč moj sinček je imel krče čez ves dan in sva se potem dogovorile, da adaptirano mleko delam na čaju. Pač v prevreto vodo daš vrečko čaja (ali pa mešanico čajev), jo ohladiš na toliko stopinj, kolikor ti piše na škatli mleka, dodaš notri mleko in zmešaš...
|
|
|
|
RE: priprava aptamila s cajem 16.1.2008 13:24:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem pri hčerki tako delala. Samo ti kamilice odsvetujem, rajši kak komarčkov ali bebe čaj.
|
|
|
|
RE: priprava aptamila s cajem 16.1.2008 13:48:12
|
|
|
|
bodoča
|
tudi jaz sem mu adap. mleko pripravljala na čaju. zdaj mu ne več, prej pa sem mu zaradi krćkov. skuhala pa sem mu domač čaj iz kumine in komarčka in potem na dem delala hrano. sem pa naenkrat skuhala večjo količino, približno 1 liter in sem to potem imela v termoski.
|
|
RE: priprava aptamila s cajem 16.1.2008 14:33:35
|
|
|
|
aluš
|
Pred 10-timi leti je obsatajal samo en Aptamil. Meni je patronažna rekla, da zato , da ne bo zaprt (ne bo mogel kakt), naj preden dam v toplo vodo aptamil, vrečko s kamilicami samo pomočim noter (toliko, da čisto malo obarva vodo). Sem delala tako in je bilo OK:
|
|
|
|
RE: priprava aptamila s cajem 16.1.2008 15:55:00
|
|
|
|
Klarita
|
Jaz sem mu parkrat naredila mleko s čajem, ko ga je zvijalo, sem pa naredila bebival čaj za otroke.
|
|
|
|
RE: priprava aptamila s cajem 16.1.2008 21:08:46
|
|
|
|
kristinaj
|
le zakaj tako??!! ne štekam??!!! daš posebej mleko in posebej čaj za pit......kako zanič pa so tej napitki..... če otrok ne pije druge tekočine mu pa mešanico narediš z 10, 20 ml več vode ....
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?