Majuska -> RE: LJUBOSUMJE (16.1.2008 12:36:17)
|
Živjo, mogoče se ti bo zdel moj komentar grozen, ampak sem imela nekaj zanimiv izkušenj na tem področju ... prišla pa sem do zaključka, da je ljubosumje odraz naše lastne negotovosti. In kar sem zasledila pri znanki, je bilo še hujše spoznanje - ona je bila ljubosumna na družbo od dragega, ker je vedela da bi sama v tem primeru podlegla skušnjavi. Njen je bil v resnici ful zvest partner. Takole bi rekla - najbrž te moti, da se je zabaval v tvoji odsotnosti, oziroma da nisi bila deležna tega žuranja. Moje mnenje pa je, da če ti ne daje povoda za ljubosumje, potem nima smisla skakati v zrak. Če je dober partner in oče, če ti pomaga, če veš da ti je zvest, če ti pove da te ima rad in da je rad s tabo (kot si rekla, gre redko takole ven!), potem ti njegovo vedenje ne sme vzbuditi ljubosumja. Ne govorim na pamet, vem da to ni lahko doseči, ampak tu gre za tvoj problem in za tvoje občutke. Tudi sama sem šla čez to, ampak na srečo imam zdaj super partnerja, s katerim imava povsem čiste račune in ti povem, to je krasna reč. Zato ti želim, da čim prej opraviš s tem neprijetnim občutkom in ti želim veliko lepega!
|
|
|
|