mpotocn -> RE: Se katera spomni vozička... (23.2.2008 21:14:50)
|
Jah, kaj pa vem, mal je dvignjen, sicer pa tudi nekateri drugi vozički ne gredo čisto v vodoravno pozicijo. Nekateri mal podlagajo in rešujejo zadevo, da je bolj vodoravno. Bom jutri probala bolj natančno pogledat, sam v stopinjah pa ne vem, če bom lahko tko natančna[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Po moje je res en isti šmorn kot Mclaren, saj sta oba algleška(če se ne motim), v igri je podoben denar, opis lastnosti... Saj recimo tud Aria twin nekateri predlagajo za od rojstva, drugi spet ne...Tudi prodajalke dajejo različne informacije. Mogoče bi se kje na kkakšnem forumu našlo kakšnega razvojnega pediatra oz. fizioterapevta, ker tem jaz najbolj zaupam glede tah zadev za mnenje. Mislim, vsaj jaz sem v teh zadevah bolj previdna kot ne, dejstvo pa je, da so vsi dvojčki razvojno rizični zaradi položaja v trebuhu in potem ponavadi še zaradi prezgodnjega rojstva. In v vozičku se posebej poleti prebije dosti časa, zato je fajn, da je položaj vsaj koliortoliko pravilen. Moje mnenje pač.
|
|
|
|