popokane žilce (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Sabla -> popokane žilce (17.1.2005 23:28:19)

Moji punčkici so po ličkih začele pokati žilce.Ali katera ve zakaj pride do tega?Za ven uporabljava kremico NIVEA wind&wetter,doma pa uporabljava pflege kremo.Kaj bi to bilo?Ali ostanejo vidne za vedno??:( lep pozdrav




BokiMB -> popokane žilce (18.1.2005 10:42:24)

Mi smo meli Wind&Wetter od Bubchna in je mali dobil lica totalno rdeča, kožo suho, spokano, prav tako popokane žilice. Potem sem ga za ven mazala samo še s kremo za ritko Bebival, za doma pa še vedno s taprvo kremo, ker je imel kožo totalno suho. Stanje se sploh ni izboljševalo.

Potem sem nabavila Bepanten (roza) in ga zdaj mažem s tem, za ven pa preko še z Bebivalom. Lička je takoj dobil spet normalne barve, koža se celi, edino žilice so še vidne, vendar manj. Ne vem, če bodo kdaj zginile.




Nogavička -> popokane žilce (18.1.2005 12:08:30)

Poskusi z Bepanthenom. Naši Hani se je stanje takoj izboljšalo. Žilice sčasoma izginejo.

L.p.

Tea




Anonimen -> popokane žilce (18.1.2005 15:44:24)

Naš fantek je imel tudi "popokane žilice" po obrazku. In ta problem sem rešila tako, da sem ga začela mazati z ribjo mastjo.
Prej sva pa uporabljala vse mogoče kremce, pa nič. Nato pa babi prav, da naj poskusiva s starim receptom. In res. Preverjeno deluje.
Vsakič ko sva šla ven sem ga namazala in od takrat nimava več problemov s kožo.
Pa tudi ko se mu kak lišajček naredi na koži ga namažem z "ribicami" in je takoj bolje.
Pa ša tako diši ta ribja mast!!!!!!!!;)




Sabla -> popokane žilce (18.1.2005 19:15:25)

Hvala vam za odgovore.Najprej bom poskusila z bepantenom,ce pa se bo poslabsalo bom pa z ribjo mastjo smradila.Sej zdaj se še ne pritozuje.Jo bom kar doma nardila iz zlate ribice.Hecam se-mirno noč vam želim.:)




buča -> popokane žilce (19.1.2005 5:25:20)

:)Dobro jutro!Nebi vedla,naša pa tega ni imela.Le zelo suho kožo,a se z Nivea wind ni nič popravilo.Sedaj uporabljam od Welede ognjičevo in je super,le mastna je precej,kar pa je na mrazu zunaj priporočljivo.Se vidjamo:)-:)-:)-




_helena -> RE: popokane žilce (20.1.2006 17:20:38)

Pozdravljena,

naša punčka ima tudi popokane žilice na obrazku, pa me zanima ali so le-te po uporabi ribje masti izginile in če so, po kolikem času?

Lp, Helena







Stran: [1]