urška -> RE: čez dan brez pleničke, ponoči pa.... (16.1.2008 9:51:35)
|
pri nas je blo tkole: pri ene 2,5 je bil brez plenice čez dan. neki časa, ampak ne prou dolgo, jo je imel še za popoldanski spanec. ampak samo doma. v vrtcu mu je tudi takrat niso dajale. takoj ko smo rekli da je nima več je ni imel več v vrtcu. ponoči pa jo je imel še več kot eno leto po tistem. vmes sem večkrat probala pa ni šlo. potem mi je pa enkrat zmanjkalo plenic zvečer. dobesedno. bila je nedelja in sem bla prepričana, da imam še eno. in sem mu pač lepo rekla da nimava več plenic. da bo danes brez, potem jih bova pa šla kupit. seveda je bil polulan tisto noč. drug dan sem mu rekla da sem bla v trgovini in da jih je zmanjkalo. od takrat naprej jih nima več. blo je par nesrečic pa še to bolj zaradi (po moje) sanj kot zaradi tega da ne bi bil sposoben zdržat celo noč ali pa se pravočasno zbudit. potem se je nekaj časa zbujal enkrat na noč da sva šlalulat. zdej pa niti to ne več. je pa res da je bil takrat star kakih 3,5 let (oz.še malo več) in sem mu tudi lahko že kej dopovedala. neki časa, po tistem, ko smo dali plenice podnevei, sem se še obremenjevala kako bo ponoči. pol sem pa vidla da je itak vseeno. slej ko prej jih ne bo rabil. zdej vidim da bi lahko že prej ukinla, ampak je itak vseeno.
|
|
|
|