KDAJ???? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

tajara -> KDAJ???? (17.1.2005 22:32:39)

:zmeden:Maju sem že dala probati alpsko mleko in nič ni bilo narobe,zdaj me pa zanima kdaj mu lahko dam za papcat sadni jogurt,vanilijev puding.
:zmeden:Zanima me tudi če mu lahko ponudim pohano,oziroma pečeno kuro,glede na to da kuhano je.
:zmeden:Kaj pa sadje,ki ga zdej ni? Ali kdaj kupite zmrzjeno sadje in ga date?

HVALA!:rozica:

TaRe* -> KDAJ???? (17.1.2005 22:39:28)

kolk pa je star?:zmeden:

tajara -> KDAJ???? (17.1.2005 22:50:25)

Se opravičujem,ker sem pozabla napisati.Star pa je 7.5 mescov.

Gina -> KDAJ???? (17.1.2005 22:56:35)

O prehrani je toliko mnenj, kot je mamic. No našemu (8.mes) ne dajem alpskega mleka, ampak milumil.
Jogurte je cca 3x na teden zmešane s sadjem - v glavnem z banano. Tudi skuto je. Pohanega ali pečenega mesa ne bo videl še nekaj časa, ker se mi zdi čisto premastno.

Gina -> KDAJ???? (17.1.2005 23:00:18)

Še za sadje sem pozabila napisat :)- zmrznjenega ne dajem. Dam mu jabolko, hruško, banano in kaki, pa včasih skuham suho sadje. "Pomanjkanje" sadja rešujemo z zelo pestrim izborom sveže zelenjave. Sem in tja si privoščimo frutek, ki tudi ponuja še kako drugo sadje. Kupljeni kompoti se mi zdijo presladki, mi je pa ful žal, ker nisem vložila več sadja sama. Ga bom naslednje leto. pa pa :)

puri -> KDAJ???? (17.1.2005 23:04:26)

Pohano meso mu jaz kar nekaj časa nisem dala, pa še pol sem skor do dveh let drobtine dol poberala!

Alpsko mleko sem uporabila pri 6,5 mesecih, ampak samo za pripravo kakšnih jedi, drugače je do enega leta pil adaptirano mleko! Sadni jogurt sem mu tut dala pri ene 6,5 mesecih, samo ne prav veliko!

Sadje pa kupim tudi zamrznjeno!

lp:)

Stran: [1]