Majuska -> Nekaj vprašanj po 2. pregledu (15.1.2008 23:29:21)
|
Ojla pupe, danes sem spet ugotavljala, da je moja G. smotana ... pa se malce obračam na vas. Z bebico je vse ok, ko sem jo pa prosila za potrdilo o nosečnosti, sem od G. dobila le potrdilo za mojo splošno zdravnico, kaj je razlog za bolniško. Ona pa še vedno trdi, da je to edini papir ki mi ga lahko. Moje vprašanje je naslednje - ali mi lahko potrdilo o nosečnosti izda splošna zdravnica, če jo prosim?? Pa še nekaj, koliko UZ pregledov ste imele? Meni so rekli, da samo dva, kolegica ki ima G. v zdravstvenem domu pa pravi, da ima 4? In drugo, imela sem 2. pregled in še vedno nimajo mojih krvih izvidov, jaz bi pa končno rada vedela katero krvno skupino imam. A ni to čudno, da so tako počasni? In rada bi se prijavila na NS, pa na kliniki tega ne opravljajo (čudna reč). Prijavim se menda lahko preko porodnišnice - mene pa zanima, ima katera kontakt od Pušenjaka, menda ima v Dravljah ordinacijo? Malo sem še razburjena, pa me vse zanima, kar mi niso znali povedati ... bom zelo hvaležna za odgovore! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|