|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: prvič na pregledu
15.1.2008 23:23:35   
Kepica83
Zakaj si prišla na pregled jim povej da je tvoj prvi pregle in pika. Zakaj pa kot samoplačnik? Nisi zavarovana?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
15.1.2008 23:24:25   
trnuljčica
Pol pa ne gledat. Zakaj pa si tako zaskrbljena da je kaj blo? A si mela kaj na hlačkah...Al ti samo domišljija dela, pa strah?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
15.1.2008 23:24:39   
Anonimen
čakati bi morala 2 meseca......

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
15.1.2008 23:26:49   
Anonimen
Pol pa ne gledat. Zakaj pa si tako zaskrbljena da je kaj blo? A si mela kaj na hlačkah...Al ti samo domišljija dela, pa strah?
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

na začetku sem bila samo zaskrbljena in glede na to da sem se bolj malo spomnila delala paniko...pol pa sem začela kr čudne občutke met, pa vse mi je bilo čudno pa oh in sploh. hlačke sem ful krat pogledala in ni bilo nič krvi... zdj pa ko gledam vse na netu pa kar vse nosečniške simptome kao vidim :S upam, res upam da si že vse sam domišljam...ker nisem taka punca da bi bila kar z enim fantom..

(odgovor članu trnuljčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
15.1.2008 23:28:51   
trnuljčica
A čas za menstruacijo je že bil oz je minil?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
15.1.2008 23:29:49   
Anonimen
zdaj me že dva dni tudi nekaj spodaj levo boli....mogoče jajčniki nevem...ponavadi me ni nikoli nič bolelo, še med menstruacijo ne, sedaj pa je vse ratalo kr neki. vam sporočim ko pridem iz pregleda ali je bil strah upravičen ali je vse sam v moji buči. ampak če bi imela spolni odnos in še to prvič, bi me verjetno vse bolelo...saj je tako ane?]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
15.1.2008 23:30:16   
Kepica83
Na kaj bi morala čakat 2 meseca na zavarovanje?

Neposredna povezava do sporočila: 32
15.1.2008 23:30:36   
Anonimen
menstruacijo dobim čez enih 10 dni.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
15.1.2008 23:31:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: miniko

Na kaj bi morala čakat 2 meseca na zavarovanje?

čakalna doba je 2 meseca.

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
15.1.2008 23:31:58   
Kepica83
Glej jaz ti priporočam da se ne najavljaš na pregled ampak da greš direkt tja reči da imaš eno težavo in da je nujno pa te bodo takoj vzeli, ker na vrsto lahko dolgo čakaš če se naročiš. Po prvem spolnem odnosu pa je pri vsaki drugače.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 35
15.1.2008 23:32:27   
megica
h

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
15.1.2008 23:32:31   
Kepica83
čakalna doba za zavarovanje?

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 37
15.1.2008 23:32:59   
Kepica83
aha ok zdaj štekam ta 2 meseca:)user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 38
15.1.2008 23:33:32   
megica
IZVIRNO SPOROČILO: miniko

čakalna doba za zavarovanje?

za pregled

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 39
15.1.2008 23:34:29   
trnuljčica
Verjetno je mislila 2 meseca do dneva, ko bi bila po redni poti naročena.
Anonimna: če te skrbi vsekakor pojdi, prej ko se boš rešila straha" če je kaj bilo" bolje bo. Sedaj tako ne moreš popravljati za nazaj. Drugič pa ...saj veš. Držim pesti.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 40
15.1.2008 23:58:41   
Anonimen
A ve hodite k ginekologu ali ginekologinji. ne vem koga naj izberem..verjetno glede na to da grem prvič, je boljše da žensko izberem.kaj menite?

Neposredna povezava do sporočila: 41
16.1.2008 0:03:05   
trnuljčica
Imela oba spola. Ni razlik pri pregledu, strokovnost pa je odvisna od posameznika ne spola. Izberi tistega pri katerem se boš počutila bolj sproščeno. Določene hočejo žensko, druge moškega, večini je vseeno , glavno da je v redu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
16.1.2008 0:29:46   
Anonimen
hvala za odgovor trnjulcica

Neposredna povezava do sporočila: 43
16.1.2008 0:38:57   
Anonimen
O.k. berem tole pa si m,islim mah ne bom komentirala ampak evo mi neka notranja zilca ne da..

Vsekakor si izberi zensko ce imas take probleme okoli tega pregleda...
Drugace pa tebe ni strah pregleda.. ampak tega da ne ves ali si se nedolzna ali ne??
Imam prav?

No ce imam prav...potem povej ali si iz Ljubljane? Poznam eno super G ki te bo znala poslusat in te pomirila.
Drugace papojdi k G in povej tako kot je res... Ja kaj ti pa mora?? Saj je vendar ona tam zaradi tebe in ne ti zaradi nje...
Vsak normalen clovek bo razumel tvojo stisko...

Lepo si mal napumpaj samozavest pa ajdi v akcijo!!!

No ce sem pa cist sfalila z mnenjem - brez zamere... ura je ze pozna pa lohka kaj pobrkam...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
16.1.2008 0:50:48   
Anonimen
prav imaš ....

strah me je izvedeti, da se je v tisti noči kaj dogajalo (ker jaz nimam nič memoriranega), strah me je ob misli, da bi na tak način izgubila nedolžnost, strah me je da bi zanosila .......in strah me je posledično vsega skupaj in pregleda.

hotela sem iti v LJ na Aškerčevo, kjer je za študentke, vendar je čakalna doba 2 meseca. Sem čisto na tleh in tega se bom rešila samo tako, da grem na pregled. Sprva po tisti noči se mi je samo pojavila misel "kaj vse se je lahko zgodilo" potem pa sem se začela pregledovati in pomoje ugotavljati vse kar niti res ni...naenkrat se mi je zdelo, da imam občutek kot da sem "odprta", ko sem imela dnevni vložek rjavo obarvan sem prebrala vse forume in brala kot da je to kakšna krvavitev (kolegice me prepričujejo da je lahko to zgolj beli tok, ki je včasih lahko bolj temen), pol sem začela že fantazirat, jokat in imam pravo krizo. POmoje me od živcec zdaj še spodaj levo boli (jajčniki? ne vem točno).

Odločila sem se, da grem v POstojno. Edini problem je ta, ker ju3 dela moški, v čet pa ženska in ne vem ali naj počakam ali naj grem kar ju3 da se najhitreje prepričam kaj je bilo in kaj ne.

z eno besedo........moje počutje je čisto na dnu ...

naj dodam, da sem punca, ki ne bi bila nikoli kar tako s fantom za eno noč, ker mi to res nič ne pomeni.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
16.1.2008 0:58:48   
Anonimen
No to da si uredu punca sem ze razbrala iz tvojih postov...

Pejdi pa k moskemu pa takoj jutri!! Sam da se neha ta mora!!!

Toda ce smem vprasat zakaj pa mislis da se je kaj zgodilo? Si bila opita? Omamljena?
Se je kak fant cudno obnasal do tebe?

Si se prebudila slecena?

Vem prevec sprasujem ampak saj si anonimna noben ne bo vedel...

Napisi morda ti bo pa lazje...kajti ce se je res kaj zgodilo potem to ni hec gre namrec za posilstvo... saj po mojem mnenju!!!

Ampak v glavnem pejdi k G. in povej tocno tako kot je...
In brez skrbi kot sem rekla vsak normalen clovek bo razumel...
Sicer pa sestri ni treba nic govorit ti samo G povej..in itak vse ostane med vama..

No ce zelis napisi kaj se je zgodilo, ce pa ne... pa drzi se glavo gor!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
16.1.2008 1:07:01   
Anonimen
v bistvu je bilo tako, da smo pili (bolje rečeno eksali) mene je prijelo in pol se več nič ne spomnem. spomnem se samo zjutraj sobe. nič na meni ni raztrganega, nič ni bilo krvi, nič me ni bolelo.....skratka zjutraj ko sem se zbudila sem bila kot nova.

povedali so mi samo, da so mi tam pomagali, da sm bruhala, in me pol peljali domov. pomoje če bi bilo kej znakov, da bi bila kej raztrgana al tko bi mi že povedali.

tako da jst res upam da se ni nič zgodilo.

potem pa sm jst začela se gledati pa eno pa drugo (2 dni kasneje) in se mi je kr vse čudno zdelo. in tak občutek sem mela ene 2 dni kasneje kot da je bilo nekaj v meni..zdaj ne vem ali si vse že domišljam (strah, pa vse to) ali je kaj na temu.

zdj pa sm bila prestršena zaradi teh rjavih madežev, pa to ko me boli v trebuhu in zdi se mi, da me še prsi bolijo...............joj k sama sebe zdj to berem, si mislim, da bi najprej enega psihologa rabilauser posted image

kaj misliš ti? a je to zaradi prevelikega strahu vse skupaj?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
16.1.2008 1:08:24   
Anonimen
Aja se to... nic se ne obremenjuj vec kaj ce???
Pocakaj pojdi k G...
Ce je vse o.k. bos itak takoj vse pozabila...

Pocakaj...zakaj se obremenjujes ze sedaj...

Ko bos vedela da je kaj bilo...Potem pa vsekakor to ni hec...Ampak otem bos razmisljala takrat, ne danes in ne dokler ne ves pri cem si...

O.k.???

Pa kot sem rekla... nic bit na tleh ... glavo gor pa novim zmagam naproti!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
16.1.2008 1:10:00   
Anonimen
hvala za podporouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
16.1.2008 1:15:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

v bistvu je bilo tako, da smo pili (bolje rečeno eksali) mene je prijelo in pol se več nič ne spomnem. spomnem se samo zjutraj sobe. nič na meni ni raztrganega, nič ni bilo krvi, nič me ni bolelo.....skratka zjutraj ko sem se zbudila sem bila kot nova.

povedali so mi samo, da so mi tam pomagali, da sm bruhala, in me pol peljali domov. pomoje če bi bilo kej znakov, da bi bila kej raztrgana al tko bi mi že povedali.

tako da jst res upam da se ni nič zgodilo.

potem pa sm jst začela se gledati pa eno pa drugo (2 dni kasneje) in se mi je kr vse čudno zdelo. in tak občutek sem mela ene 2 dni kasneje kot da je bilo nekaj v meni..zdaj ne vem ali si vse že domišljam (strah, pa vse to) ali je kaj na temu.

zdj pa sm bila prestršena zaradi teh rjavih madežev, pa to ko me boli v trebuhu in zdi se mi, da me še prsi bolijo...............joj k sama sebe zdj to berem, si mislim, da bi najprej enega psihologa rabilauser posted image

kaj misliš ti? a je to zaradi prevelikega strahu vse skupaj?

Aha... kot da bi pisala jaz pred 15 leti....user posted image user posted image
Popolnoma mi je jasno ja... kako to zgleda eksat pol pa tema!!

Jah ne vem vsaj na hlackah bi moralo kaj biti... pa mal tesko si predstavljam da bi te slekli pa nazaj oblekli pa da se ne bi cist nic spomnila...
Po mojem ni bilo nic..

In imas samo kako vnetje... morda si se prehladila...

Jaz mislim da ni bilo nic in da si res preobremenjena z tem kaj pa ce??
Kar brez skrbi pejdi ti k G in povej...
Bila sem na zabavi... opila sem se... bojim se da me je kdo izkoristil...
Prosim ne mi pamet solit ... pomirite me in mi povejte ali sem se nedolzna...

In prav gotovo... bo vse super...

Moras pa res povedat ker te bo drugace pregledal... ker bo predvideval da si se nedolzna in bo to nedolznost ohranil...

Res brez skrbi... pojdi pa bos videla vse bo o.k.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?