Anonimen -> RE: prvič na pregledu (16.1.2008 0:50:48)
|
prav imaš .... strah me je izvedeti, da se je v tisti noči kaj dogajalo (ker jaz nimam nič memoriranega), strah me je ob misli, da bi na tak način izgubila nedolžnost, strah me je da bi zanosila .......in strah me je posledično vsega skupaj in pregleda. hotela sem iti v LJ na Aškerčevo, kjer je za študentke, vendar je čakalna doba 2 meseca. Sem čisto na tleh in tega se bom rešila samo tako, da grem na pregled. Sprva po tisti noči se mi je samo pojavila misel "kaj vse se je lahko zgodilo" potem pa sem se začela pregledovati in pomoje ugotavljati vse kar niti res ni...naenkrat se mi je zdelo, da imam občutek kot da sem "odprta", ko sem imela dnevni vložek rjavo obarvan sem prebrala vse forume in brala kot da je to kakšna krvavitev (kolegice me prepričujejo da je lahko to zgolj beli tok, ki je včasih lahko bolj temen), pol sem začela že fantazirat, jokat in imam pravo krizo. POmoje me od živcec zdaj še spodaj levo boli (jajčniki? ne vem točno). Odločila sem se, da grem v POstojno. Edini problem je ta, ker ju3 dela moški, v čet pa ženska in ne vem ali naj počakam ali naj grem kar ju3 da se najhitreje prepričam kaj je bilo in kaj ne. z eno besedo........moje počutje je čisto na dnu ... naj dodam, da sem punca, ki ne bi bila nikoli kar tako s fantom za eno noč, ker mi to res nič ne pomeni.
|
|
|
|