Anonimen
|
Bila. Prvi mož me je varal z mojo prijateljico. Ja, zelo veliko "kiksov" je naredil, ampak jih jaz takrat sploh nisem videla Na njegov rojstni dan, sem šla prej domov, njega pa do jutra ni bilo. In ker smo živeli v majhnem kraju, sem pač šla s kolesom en krog in našla njen avto pred lokalom, kjer smo bili, najinega pa pred njeno hišo. Sem jo klicala, da naj mi pove, kej je moj mož, pa mi je rekla: "Ej, stara, prisežem, da ne vem." (to mi je tko v spominu ostalo), pa sem pozvonila (v nedeljo ob 8h zjutraj), odprla mama, pokazalo sobo, odprem vrata in kaj vidim? Moj mož in prijatljica skupaj v postelji. Ga celo počakam, da se obleče Greva na kavo v bližnji lokal, kjer mi 2 uri joka in smrka, kako ve, da bi bila jaz najboljša mati njegovim otrokom....greva domov, vzamem ključe od avta (avto je bil star 14 dni), prometno, zobno ščetko, dvoje gate in majice, in se odpeljem v LJ k mami. Od tega je 8 let. Onedva sta še vendo skupaj, čeprav kmalu po tem, ko sem se odselila je prišel v LJ na en žur in prespal pri meni. Takrat sva seksala. In to samo zato, da sem imela jaz v glavi tisto zadovoljstvo. Kao, aha, pa sem ti pokazala, draga "prijateljica". Seks je bil itak zanič Kako je bilo? grozno. Sploh dejstvo, da sem po več letih prišla nazaj v Lj, kjer praktično nisem imela več prijateljev...on je bil srečen...jaz pa sama....to je najtežje. Ampak gre. Jaz sem spoznala zdajšnjega moža in imam z njim otroka. Če bi me varal tudi ta? Ga postavim pred vrata. Ne, ne oprostim. Nikoli. Varanja pa res ne.
|