kofetek2010 -> RE: strah pred porodom (16.1.2008 21:18:55)
|
Lahko dobiš tudi napotnico za CR, vendar te prej itak pošljejo k psihologu, če je strah res tako hud. Sem bila sema na tem, ampak mene pred prvim porodom ni bilo nič strah. Čisto nič. Potem pa tak strah in tak odklon do nosečnosti. Sem imela ful težek prvi porod, 13.ur rojevanja, 2x umetni popadki, 4.kg velik otrok (kar bil je zame očitno prevelik zalogaj), ful raztrgana in posledično šivana, ... Ampak so na srečo "izumili" EA, moj strah je postal malenkost manjši, kar sem omenila tudi G, ampak mi ni želel dat napotnice za CR in me prepričal, da tudi CR ni tako nedolžna zadeva kot sem si predstavljala. Zaradi strahu sem se odločila za Postojno, ker ima EA na voljo 24/7 in se sprijaznila. EA nisem dočakala, ker sem imela urgentni CR. In G je imel prav, tudi CR boli (ne med samo operacijo, ampak po njej!). Mene je cca. 14.dni ful bolelo, se nisem mogla normalno vstat iz postelje, niti vležt, niti smejat, komaj sem tamalo dvignila iz posteljice,... Tako, da če sem jaz po 8.letih premagala strah, ga bo vsaka. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|