Spark -> dojenje-premalo mleka? (15.1.2008 19:31:27)
|
Moja punči je stara 2,5 meseca in jo dojim. Danes in včeraj pa imam občutek, da imam premalo mleka. Dojke niso nič trde in napete, niti zjutraj ne. Sedaj pa ne vem, ali mam premalo mleka ali je kak porast v teži, pa zaradi tega tak občutek. Prej sem jo dojila približno 10 minut na eni dojki za en obrok in je bilo vredu. Sedaj pa se po 2 minutah, začne nekaj pritoževati, pa odmikati, pa spet sesati, pa zelo močno sesa, tako, da me malo boli bradavica. Pa potem, ko stisnem bradavico, niti ne pride nič mleka ven. Zdaj ne vem, ali naj jo samo čim večkrat pristavljam in nič ne dodajam, ali naj ji dam raje še dodatek. Drugače se uredu počuti, tudi ponoči je spala normalno in danes čez dan je bila tudi ok. Plenička je bila vsakič polulana, pa 1x pokakana. Še nekaj mi razjasnite. Ali je možno da zmankja sedaj mleka, pa čeprav sem jo polno dojila. Ker jaz sem mislila, da je lahko problem z dojenjem samo na začetko ko se otrok rodi in potem, ko se začne dodajati gosta hrana, da se začne zmanjševati količina mleka in zaradi teka potem tudi zmanjka?
|
|
|
|