Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pesmice za otroke in njihov pomen! 17.1.2005 20:59:23
|
|
|
|
KIRA
|
petelin je postal sovin ljubček, ker se ga je preveč nacedila. pol pa čuk več ni imel kaj rečt. :)-:)-:)-9nebesa
|
|
|
|
Pesmice za otroke in njihov pomen! 17.1.2005 21:00:54
|
|
|
|
mehurčica
|
Jaaa, to se jaz vedno sprašujem!:)-:)- Sploh šmentana muha, kaj si TAK SUHA, pol pa jo poljanci komaj nesejo po klanci in mesarji so jo komaj zaklali(:zmeden2: ) in debeluhi so jo komaj pojedli. Zakaj pa, če pa je tak suha?:)- Intega petelina tud vedno iščem.:)-
|
|
|
|
Pesmice za otroke in njihov pomen! 17.1.2005 21:02:50
|
|
|
|
.ču
|
Mi nč ne razmišlamo,mi samo pojemo.Če se pa nardi,da :duda: kej zanima,pa sama vpraša,pa ji razložim8) P.S.zej ne vem,a je bil tiskarski škrat,al res misliš da zima sedi na vrhu gore? Prevod: na vrhu gore se dela zima. LP:pujs:
|
|
|
|
Pesmice za otroke in njihov pomen! 17.1.2005 21:32:15
|
|
|
|
Vidov ati
|
Pikaču: Zakaj bi ga pa vzela? :zmeden:
|
|
|
|
Pesmice za otroke in njihov pomen! 17.1.2005 21:32:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, Pikaču, je kar prav. Tista zima kar sedi, pa vzame tudi. Mirka. Ker nič ne dela. Vau, gremo delat! Aja, učimo se tudi lahko. To se pa itak celo življenje. Tudi ob takih pesmicah.
|
|
|
|
Pesmice za otroke in njihov pomen! 17.1.2005 21:34:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa tisto: Ježek teka, teka in se kotali, jabolka in hruške nabadati hiti. Potem pa vsi mislimo, da jež je jabolka in hruške. Je pa v resnici žužkojed.
|
|
|
|
Pesmice za otroke in njihov pomen! 17.1.2005 22:20:18
|
|
|
|
Seven*
|
Sirota Jerica je carska! Kraljuje med vsemi!
|
|
|
|
Pesmice za otroke in njihov pomen! 17.1.2005 22:20:49
|
|
|
|
Jančika_
|
Najbolj huda je pa Sirota Jerica. Jo je udarjala po glavici, pa se krvca strdi...:ups::ups::ups:
|
|
|
|
Pesmice za otroke in njihov pomen! 17.1.2005 22:22:11
|
|
|
|
Jančika_
|
A vidiš ti, kak sva istega mnenja:)-. Pa ob istem cajtu!
|
|
|
|
Pesmice za otroke in njihov pomen! 17.1.2005 22:22:19
|
|
|
|
Seven*
|
Jancika, ves kako pravijo? Great minds think alike. :bravo: :)- :)-
|
|
|
|
Pesmice za otroke in njihov pomen! 17.1.2005 22:25:24
|
|
|
|
Jančika_
|
No zdej še pa enkrat uro poglej:)-!
|
|
|
|
Pesmice za otroke in njihov pomen! 17.1.2005 22:28:05
|
|
|
|
Seven*
|
:bravo: :bravo: :bravo:
|
|
|
|
Pesmice za otroke in njihov pomen! 17.1.2005 22:35:20
|
|
|
|
frutka_
|
Vic poznata o Jerici...Ko je šla v trgovino in je kupila žvečilne pa se je trgovka zmotila in ji dala žiletke...v glavnem na koncu se je obrnila in krvavo nasmehnila!
|
|
|
|
Pesmice za otroke in njihov pomen! 17.1.2005 22:36:15
|
|
|
|
Jančika_
|
:ups::ups::ups: ampak ne morem drugače, kot da se :)-:)-:)-
|
|
|
|
Pesmice za otroke in njihov pomen! 17.1.2005 22:49:14
|
|
|
|
Gina
|
:)-:)-:)-Uh, Frutka, ti se jih pa spomniš:)-:)-:)-
|
|
|
|
Pesmice za otroke in njihov pomen! 17.1.2005 22:54:24
|
|
|
|
TaRe*
|
ta je pa čist za lahko noč..:muca:
|
|
|
|
Pesmice za otroke in njihov pomen! 18.1.2005 7:23:33
|
|
|
|
Vidov ati
|
:)-Ja, Jerica je tudi za britvice mislila, da so orglice, pa bol ko je igrala bolj se je smejala. :)-:)-:)- Vidov ati
|
|
|
|
Pesmice za otroke in njihov pomen! 18.1.2005 9:24:34
|
|
|
|
KIRA
|
:bravo: hehe, ta je pa dobra. men gre tota jerica na jetra. :)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Pesmice za otroke in njihov pomen! 18.1.2005 11:37:23
|
|
|
|
Nogavička
|
Če koga zanima - v knjigi Družine in kako v njih preživeti (Robert Skynner/John Cleese) je med drugim tudi razloženo zakaj so pravljice (tudi pesmice), polne neverjetne zlobe in strašnih likov. In na nek način otroku tudi pomagajo. Saj bi razložila a je preveč dolgo. O knjigi pa mislim, da bi jo morali prebrati vsi starši - mogoče še bolje - preden smo postali starši. Je napisana tako, da je razumljiva tudi za tiste, ki niso ravno študirali psihologije. L.p. Tea
|
|
|
|
Pesmice za otroke in njihov pomen! 18.1.2005 11:40:34
|
|
|
|
Blanka77
|
Mi smo se vse te pesmice celo v vrtcu in v šoli učil. pa ni z nami nič narobe. Mislim, da se kot otrok sploh nikoli nisem ukvarjala z besedili teh pesmic. Po koje so hujše tele zabavne al pa narodnozabavne. Kaj bomo pa pol naredile, ko bojo to poslušal? recimo krtača od Blagnetke al pa štrudl, Triglav in pulover od Verbotnove?) Tega se pač ne da preprečit. Moja mala (7 mesecev) strašno uživa ob Atomic harmonic (a sem prov napisala?) in ob tisti od Čukov (Začne se Zima, bela starka, je snega nasula ...). Se pa tud jaz strinjam, da je sirota jerica ena najbolj ... Lepo prepevajte še naprej. Blanka
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?