mehurčica -> carski rez + partner (17.1.2005 20:40:56)
|
Ne, pri CR ne more bit partner prisoten. Vsaj če si v popolni narkozi. Vidi pa sina/hčerko takoj ko ga povijejo.:) Tako da imejte vseeno fotoaparat pripravljen. Jaz se sicer ne spominjam točno ali sem ga dojila že takoj po 4 urah ali je bilo to naslednji dan zjutraj.:ups:Ampak takoj ko se je "priklopil", je vlekel zelooo dolgo. Po moje kakšne pol ure. Na intenzivni sem ga dojila kolikor sem pač lahko-vsakič ko se je zbudil. Ampak vseeno so ga sestre potem še nahranle s flaško. Na oddelku sem ga pa imela ves čas pri sebi, tako da sva se končno dojila tudi ponoči. Sestre so mu vseeno še nosile flaško, ampak mu je kar hitro bilo dovolj samo moje, ker sem tudi naval mleka potem dobila(4.dan po porodu). Sicer so sestre še kar nosile flaške, čeprav sem jim rekla, da ne rabim. Pa je David itak zaspal, ko je bil sit, tako da ni bilo šans, da mu bi še kdo cucelj spravil v usta.:)- Ker sem skoraj dobila mastitis, sem dobila tudi injekcije, sprej in električno črpalko, da sem si lahko črpala noč in dan. Glede dojenja-sprosti se. Če si želiš dojit, boš dojila, pa pika. Res pa je, da pri nekaterih žal, ne gre tako lahko.:( Jaz ti lahko samo rečem, da vztrajaj. Jaz sploh nisem vedela, da bi zaradi CR dojenje na začetku težje potekalo.:zmeden:In še sedaj mi ni jasno, zakaj. Naval mleka pač pride kak dan pozneje in to je to. Lepo se imej! Mogoče pa bo le šlo po naravni poti.:)
|
|
|
|