|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Punceeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!
15.1.2008 19:46:03   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image Čestitke!!! Noseča si 34 dni.

user posted image se šteje od zadnjega dne M

PDP pa 12.12. +7 dni je 19.12 - 3 meseci = 19.09.2008 user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu _Beky_)
Neposredna povezava do sporočila: 26
15.1.2008 19:51:45   
kai1
čestitkeuser posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 27
15.1.2008 19:53:51   
LuNa73
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ČESTITAM!!!!! Lepo nosečnost!user posted image

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 28
15.1.2008 20:02:44   
spelka12
user posted image user posted image user posted image  _beky_čestitam.  

(odgovor članu _Beky_)
Neposredna povezava do sporočila: 29
15.1.2008 20:13:24   
polaris
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 30
15.1.2008 20:27:17   
ledenka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 31
15.1.2008 20:27:41   
HEL36
user posted image user posted image user posted image čestitam za user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  

USPELO je!!! 10.08.2009 bi naj bil tvoj datum prihoda

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 32
15.1.2008 20:31:26   
suzanka
ČESTITKE.želim ti mirno predvsem pa zdravo nosečnostuser posted image user posted image

upanje je življenju naklonjeno in vedno obeta da bodo naše sanje postale resničnost

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 33
15.1.2008 20:32:25   
Fargesia
ČESTITKE!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu HEL36)
Neposredna povezava do sporočila: 34
15.1.2008 20:57:57   
stunfek
Čestitke _beky_ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Wooooohooooooooooo!!!

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 35
15.1.2008 21:03:28   
tassi1
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 36
15.1.2008 22:09:01   
_Beky_
Hvala vam punce za vase cestitke res sem neizmerno srecna jutri poklicem ginekologa,da se narocim.Res ste zelo prijazne ne vem kaj bi brez vas en velik poljubcek za vse vas rada vas imam.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 37
15.1.2008 22:54:10   
amor real
user posted image  JUUUPPIIII ČESTITAM !!!!!

(odgovor članu _Beky_)
Neposredna povezava do sporočila: 38
16.1.2008 7:21:40   
Bonnie_RR
Čestitke za user posted imageuser posted image user posted image user posted image

LP

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 39
16.1.2008 9:48:45   
byanca
Č E S T I T K E       user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 40
16.1.2008 9:56:42   
spps
ČESTITKAM SE PRIDRUŽUJEM TUDI JAZuser posted image user posted image user posted image .Beky-čimlepšo nosečnost ti želimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu byanca)
Neposredna povezava do sporočila: 41
16.1.2008 10:21:39   
leonida
ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 42
16.1.2008 14:46:33   
_Beky_
SE enkrat vam hvala za tako podporo,naj vam povem,da sem danes naredila se en test in nedvomno semuser posted image kajti ta je bil tudi pozitiven,kupila sem si tifol,da ga bom lepo zacela jesti,ter se narocila preko interneta pri gin.vendar se ni odgovora,tako da ne vem kdaj bo.Vam pa sigurno sporocim.Se nekaj me zanima mogoce bi kaksna vedela odgovoriti na moje vprasanje.Kjer sem zdaj zaposlena v trgovini je dokaj na cajte tesko delo naprimer sem blagovni manipulant filam police z palete dajem robo ki je prisla ter jo zvazam v trgovino,zelo veliko kg dvignem vcasih tudi do 25 kg zdaj pa me zanima ali bo to kaj skodovalo moji user posted image ali naj se bolj merkam ali naj grem na bolnisko ,ker ne morem v nadrejenemu reci da nebom prelagala skatl.Kaj vi pravite,ker jaz se bojim da ne bo prislo do abrazije kot je prislo v prvi user posted image .V naprej vam hvala za vase odgovore.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 43
16.1.2008 21:45:59   
GoYa
Čestitke, _Beky_ user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _Beky_)
Neposredna povezava do sporočila: 44
17.1.2008 9:06:25   
Anonimen
Čestitke in zdravo ter mirno nosečnost želim. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu GoYa)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
18.1.2008 22:23:46   
trinity22
iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
18.1.2008 22:28:39   
Anitka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Juhej, še ena srečka user posted image . Želim ti lepo in mirno nosečnost in zdravega user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 47
19.1.2008 12:15:09   
pikovit
Še z moje strani čestitke.Vsekakor pa se posvetuj z Gin. o dvigovanju težkih stvari.Jst mislim da to ni ok.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 48
19.1.2008 19:03:21   
trinity22
iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 49
19.1.2008 19:14:50   
hmm...
ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Želim ti lepo in zdravo user posted image ter še lepšega user posted image . Upam da bo vse vredu in ne tako kot v 1. user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zgodbe malih junakov: Moj IVF čudež
photo
V UKC Maribor so mi naredili vse mogoče kontrole, dali injekcije, tablete, naredili histeroskopijo in laparoskopijo, pos...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.