živa
|
Če se le da, gremo definitivno ven, da se malo prelufta (z vozičkom, triciklom ali peš). Ker pa je zadnje tri mesece smrkav in ima občasno vročino, ga ob dežju ne peljem ven. Poleg tega nimam vozička z dežno prevleko, da bi dojenčka lahko peljala ven v dežju, ko sem ga pa navezala v trak, je imel ledene noge. No, kadar je kolikor toliko znosno vreme, gremo ven dopoldne, potem pa nam ostane še vse popoldne za igro v hiši (preden vstane in pride k sebi in poje malico, je v tem letnem času že tema). Prstnih barv mu ne dam, kadar smo sami, ker bi jih imela povsod, kadar mu ne bi stala za hrbtom, in če imaš doma dojenčka, to pač ne gre vedno. Plastelin ga ne zanima, razen če ga jaz oblikujem, navadne barvice za dve minuti, kocke večinoma toliko, da jih strese iz škatle, enako žebljički, ki jih stresa v kozarčke ali na tla, sestavljanko Nodi mu moram pomagat, kake lažje mu niso preveč zanimive, knjigice so super, ampak to nama vzame 15 minut, risanke isto, avtomobilčki kakor kdaj, žogo bi metal po stanovanju in si jo ne bi podajal ... Saj se zamoti sam, včasih tudi dlje časa, ampak potem se naveliča ali pa vidi, da se npr. ukvarjam z dojenčkom, potem pa začne počet neumnosti. Aja, pa dvakrat na teden greva popoldne na kako aktivnost (telovadba, plavanje), da se malo zamoti in da gre nekdo nekam z njim brez bratca. Še kake ideje bi mi prav prišle! Lp, živa
|