Povejte mi (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Sandra* -> Povejte mi (17.1.2005 19:32:36)

Oj! Kako naštimaš da maš pod svojim imenom še slikco?

P.s. Še vedno :hudicek: je ni! Dons sm kupila cb, ampak se ga kr bojim narest, d nebom preveč razočarana! :miska:

ZARA -> Povejte mi (17.1.2005 19:35:36)

slike@ringaraja.net

baguSka -> Povejte mi (17.1.2005 19:40:37)

No ti je že Zara napisala kontakten naslov, drugače pa maš take teme pot forumom o portalu rigaraja malo višje!:)

A pa ti M že zamuja?:ups:

Sandra* -> Povejte mi (17.1.2005 19:42:12)

Že od četrtka. Pa sm nazadnje učerj zjutraj nardila baby chek, ki je pokazal eno črtico.

baguSka -> Povejte mi (17.1.2005 19:45:22)

Hm.. Nekatere praujo da je sicer CB bolj zanesljiv kot BC, ampak jst bi vseen raj počakala še kakšen dan, mogoče le še nimaš tolk nosečniških hormonov. A pa maš drugače še kakšne druge znake?
p.s.:jst bom tud verjetn v sredo al pa do petka 1x delala test, ker jo že ne čakam od sobote.8)

Sandra* -> Povejte mi (17.1.2005 19:50:29)

Ja sj sm že v eni od prejšnih tem pisala, da me špika v jajčnikih, predvsem v desnem (zdaj to traja že en teden), danes je sicer mejčkn bol, pa soks mi je slabo, to pa nekje od sredine prejšnega tedna, drugače pa nič drugega, zato se kar malo bojim, da imam le prehlajene jajčnike in z :duda: ta mesec ne bo nič! :miska:

baguSka -> Povejte mi (17.1.2005 19:52:56)

...:ups::ups::ups:.. Sori, ampak je tok enih tem pa punc pa vsega, da si ne zapounem za vsako. Dokler ni M je upanje, čeprou ga tud jst nimam..:zmeden: sej mam tud že en teden filing da bo ta grda grda :hudicek: pršla tud k men.:grrr:

Sicer pa držim :miska:!!!

Sandra* -> Povejte mi (17.1.2005 19:56:13)

Ma jst pa nimam občutka da jo bom dobila, ampak pri tetki s krvavca nikol ne veš, tok hitr pride, k najmanj želiš!

Držmo pestke za :modri::roza:!

:miska::miska::miska:

Stran: [1]