dolenjske toplice (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice

Sporočilo

Anonimen -> dolenjske toplice (15.1.2008 10:53:47)

Je bila katera tam na njihovem razvajanju? Mislim predvsem na kopeli ali pa enodnevni program?

Mal se mi zdi čudno, ker je precej ceneje, kot drugje.

Lepotica -> RE: dolenjske toplice (15.1.2008 10:56:35)

Ija Zevsova kopel ampak so me razočarali!!!

petja -> RE: dolenjske toplice (15.1.2008 10:58:44)

Bila ta vikend, bazen je OK, savne so mi pa bile ful všeč (pa sicer ne maram savn). Japonska kopel mi je bila tudi ful všeč - voda ima 40 stopinj. Najbolj mi je bilo pa všeč to, da ni bilo gužve, čeprav je bil vikend.

Lepotica -> RE: dolenjske toplice (15.1.2008 11:01:15)

Jst sm bla mal pred novim letom v Zevosvi pa je bla tko ledena voda, da je blo groza. Pa je šel moj vprašat kaj naj bi to pomenilo, pa reče una da jim neki nagaja ker jim je cev  počila! Mislim halo, če plačaš 40 eur, bi lahko vsaj povedal, da je cev počila in dovolil d si natočiš vročo vodo naknadno.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (15.1.2008 11:14:55)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Nika v službi -> RE: dolenjske toplice (15.1.2008 11:22:06)

Meni je Balnea ful všeč, bazeni povprečni, restavracija poleti v okviru Term nikakva, osebje bolj kot ne povprečno ali še kaj nižje, Zeusova kopel pa je meni bila super. Pa saj si lahko sam dotočiš vodo, če ti je premrzla (pretopla)? Midva sva uživala.....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]

Lepotica -> RE: dolenjske toplice (15.1.2008 11:23:28)

Pa ko sta prišla, je bla ledena voda natočena notr?

Nika v službi -> RE: dolenjske toplice (15.1.2008 11:30:05)

Ne, voda je bila topla, celo zelo topla in naju je opozorila, da si lahko temperaturo uravnava sama z dodajanjem. Če pa bi bila ledena, bi jaz istočila vodo in zahtevala, da mi naredijo novo kopel.

Meni je malce mimo, da na forumih stresaš slabo voljo. Reši situacijo na licu mesta s tistimi, na katere se določena reklamacija, nezadovoljstvo... nanaša. Brez zamere, lepotica, ampak to, kar si napisala tukaj, bi morala povedat tam v Balnei. Da si plačala in da pričakuješ storitev na nivoju.

Lepotica -> RE: dolenjske toplice (15.1.2008 12:15:15)

Vse sem jim povedala, na forumu sem pa to napisala zato, da opozorim še vse ostale, če se jim bo kej tazga zgodilo.

Nika v službi -> RE: dolenjske toplice (15.1.2008 12:56:48)

Ja, pa so potem dali toplo vodo?

Stran: [1]