Nujno-LCD TV-ji (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Tehnika

Sporočilo

Boni3 -> Nujno-LCD TV-ji (14.1.2008 21:52:26)

Dejte nama prosim pomagat z izkušnjo ali nasvetom! Odločava se med LCD-ji 32 inčnimi Philips PFL77629D,LG 32LB75, ali SONY KDL32 S3000. Stvar je namreč sledeča,da ne bova slučajno iz trgovine pripeljala tv,kjer je krasna slika,doma bo pa bull****! Moj dragi že 14 dni nič ne spi,(pa ne zato,ker bi tolk seksal)ampak zaradi tv-jev. RR kokice in petelinčki prosim povejte kako ste zadovoljni kot uporabniki naštetih tvjev. Hvala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

lol -> RE: Nujno-LCD TV-ji (14.1.2008 22:08:12)

mi imamo Matrix-a 32 inčnega že eno leto pa sva ful zadovoljna ima pa iste lastnosti kot jih ima philipsov,cena pa je nižja.

bilbo -> RE: Nujno-LCD TV-ji (14.1.2008 22:35:26)

Philipsovi so zakon, vendar bo slika v vsakem primeru slabša kot v trgovini. Naj ti v trgovini pokažejo tv kanale in ne dvd-jev. Sami imamo doma že 2 leti Philipsov LCD. Preveri odzivni čas Tv, mora biti obvezno 6 milisekund ali manj, svetilnost, resolucija...

V glavnem moj je bil enak, preštudiral vse mogoče, na koncu me je cena kar malo stresla, sploh ko vidim koliko stanejo sedaj.

vedno pa tukaj velja: koliko denarja, toliko muzike 

Mikica -> RE: Nujno-LCD TV-ji (15.1.2008 9:07:34)

Kvaliteta slike je odvisna od signala, ki ga imate. Nama je prodajalec (znanec) v trgovini pokazal na istem TV sliko preko SIOL TV, kabelske, pa še preko klasične antene.
Na koncu sva se odločila za Sharpa.

Boni3 -> RE: Nujno-LCD TV-ji (15.1.2008 21:23:05)

Evo mene[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].Kupila sva sony-je,zmontiran na steno,krasna slika,vse bi bilo super,ampak na analognih kanalih ne dela zvok. Lubi je prebral navodila,vse nastavitve,kar jih je v zvezi z zvokom sva probala in nič. Na digitalnih pa normalno dela. Kaj bi bilo še za probat? Razen ju3 klicat na servis,kako se nastavi!?! Wueeeee,jokala bom,pa tolk je lepa slika....

Stran: [1]