punce na bolniški (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Poppy -> punce na bolniški (17.1.2005 15:49:22)

Mene pa zanima kakšne težave imate tiste ki ste na bolniški?
Jaz sem bila pri G prejšnji teden (5t pa še mal), ker sem imela krvavitve in mi je predpisala Dabroston,
pa pregled imam spet 25.1. Izcedki se počasi umirjajo, ampak počutje je pa obupno, CEL dan mi je slabo,sicer nič ne bruham in počutim se kot bi me povozil tovornjak,ful sem utrujena, tako da komaj zdržim do konca v službi.
Zato premišljujem o možnost z bolniško, pa ne vem če so to zadostni razlogi. A je pri vas G predlagala bolniško , ali ste jo same?
Hvala vsem.:rozica:
poppy

Gina -> punce na bolniški (17.1.2005 16:18:03)

Če imaš krveve izcedke te mora dat na bolniško. Sploh ni vprašanje. Kako to, da te ni dala???!!!

pravljica -> punce na bolniški (17.1.2005 16:41:35)

mene je tudi takoj dala na bolniško zaradi rjavega izcedka...potem sem imela še hematom, ki ga zdaj ni več...pa sem še od 6. tedna vedno na bolniški

lana 5 -> punce na bolniški (17.1.2005 17:01:51)

Poppy ti jo kar lepo pokliči in povej situacijo, kako se počutiš in te mora dati na bolniško.
Jaz sem na bolniški bila najprej zaradi slabosti in sem ji sama povedala da taka ne morem delati. Pa mi je brez probleme dala bolniško, sedaj ko je slabost mimi pa sem na bolniški zaradi pregrade, da slučajno ne bi bilo kaj narobe.

nikitta -> punce na bolniški (17.1.2005 18:26:54)

na bolniški bi morala ŽE bit!

Drži se in pazi nase! Srečno!

Petra P. -> punce na bolniški (17.1.2005 18:55:09)

Če te ne da na bolniško, menjaj G! Takoj! Ker eni so čisto nemogoči, škodijo pa tebi in otroku. Prijatelj in žena sta imela tako slabo izkušnjo. Upam, da nimaš G v Podutiku.

Barbara L -> punce na bolniški (17.1.2005 19:40:40)

Pri 8t sem sama omenila G da bi šla na bolniško, ker se smatram nesposobna za delo. Pa me je prvo okarala kako si lahko sama postavljam diagnozo in podobno. Bila sem čisto na tleh. Pa mi je pol vseeno odprla bolniško in do danes, 23t, sem še vedno na b. in zdaj mi jo podalšuje brez da ji omenim.

S pogovorom boš največ rešila! Če sama smatraš da ne gre potem ne gre in si zaslužiš bolniško. Vstrajaj pri svojem ali pa zamenjaj G.

Lepo nosečnost ti želi

Barbara L:metulj:

Soncnica -> punce na bolniški (18.1.2005 13:57:45)

Hoj!

Jaz sem imela enake težave kot ti, pa so me takoj dali na bolniško. Krvavitve lahko pomenijo grozeči splav in so utemeljen razlog za bolniško. Srečno!!

lp

Sončnica

Stran: [1]