alynaty
|
Kaj pa če bi poskusila z zelišči. Baje pomaga navadna plahtica, malo si preberite o tej rastlinici, jaz jo bom kupila jutri (je v čajnici niso imeli- punce jo razgrabjo). Pomaga pri urejanju ciklusa, tudi pri zanositvi. Jaz sem se enostavno odločila, da se obrnem k naravi. Narava nam je namreč dala vse sestavine, za preprečevanje bolezni. V starih časih so bila zelišča edina stvar in ko sem šla malo raziskovat oz. brat knjigo o zeliščih in njihovi uporabi, nisem mogla verjet, kaj vse lahko pozdraviš. po raznoraznih forumih, prebiranjih ,.... sem zasledila, da je za zanositev potrebno piti čaj plahitce (priporoča se kura 14dni vsaj dan skodelico za ureditev), čaj krvomočnice (smrdljičke, macine trave - to je vse isto), zvečer za pomiritev, sprostitev melisa, poskuste čaj od spara- wellness - je celo zelo okusen), zjutraj in zvečer jem cvetni prah- žličko- za obrambo, pametno je piti matični mleček, .... to mi je ta moment veliko upanje in sem prepričana, da mi bo uspelo- se mi pozna tud na psihi . Nič ne gre na silo. mimogrede tudi kozmetiko sem začela naravno uporabljat, pa kuham sama doma- nič konzervansov inp., pečem slasten kruh, .... v glavnem pozitivno razmišljam na svet in okolico. sploh pa se dober počutim, ko končno nekaj dobrga delam zase. ...sem bla pa dolga ... pa upam, da je še katera začela ali pa bo začela o tem razmišljati. vsem srečo in alynaty
|