Saskia02 -> RE: Turistične agencije (15.1.2008 14:14:22)
|
Če greš na potovanje je več kot od agencije odvisno od vodiča. Prijatelji so šli za prvomajste s Kompasom po reki Ren. Zares enkratno potovanje, niso si mislili, da bo tako super. Vsega je kriv vodič, ki je bil enkraten. Naše prve počitnice v tujini so bile v Grčiji. Šli smo Kompasom na Santorini. Vodička je bila Drita Mahne, fenomenalna ženska, s Kompasom smo šli na vse izlete samo zato, ker smo vedeli, da bo zanimivo. Naslednje leto smo šli tudi s Kompasom, na Rodos. Vodička (neka Mojca) pa kot bleda senca Drite. Če bi šli prvo leto s to Mojco bi bili nad Grčijo čisto razočarani. Počitnikovali smo tudi z zloglasno Intelekto. Tisto leto so ravno uvedli Džerbo in mi smo bili njihova druga skupina. Vodička Gordana Slemenik (ali nekaj podobnega). Ful dobra vodička, ni da ni vedela. Z Intelekto smo šli še 2x in obakrat vodičev nismo nič rabili, ker smo se sami dosti bolje znašli. Niso bili pa slabi, navadno imajo eno boljšo in resnejšo vodičko ter 2 študentki. Globtour (Egipt): na prvem informativnem sestanku nam je razlagala kot navita, ko sem pa postavila vprašanje malo izven pa ni vedela nič. Res je, da se jaz pred počitnicami zelo pripravim, ampak ona mora biti pripravljena še bolje. Razočaranje torej. Atlas – smo imeli eno luštno vodičko, ki se ni preveč znašla. Malo je znala Turško ampak jo sploh niso kej dosti šmirglal. Ful so bile zamude (smo skoraj zamudili letalo za domov, ker ni bilo avtobusa). Govorila je Hrvaško, mene to ni motilo, hčerko pa zelo. Na jezikovne težave lahko naletiš tudi pri Guletu!! Če te zanimajo bolj potovanja kot počitnice izven Evrope pa z Oskarjem.
|
|
|
|