Anonimen -> RE: oblika trebuha nosečnice, njena prehrana in spol otroka (15.1.2008 20:02:01)
|
IZVIRNO SPOROČILO: pepa6 Mene pa zanima, če ste se katere izmed Vas kdaj vprašale, koliko je dejansko na tem, ko ene mamice govorijo, če ima bodoča mamica velik trebuh, v bokih pa ostane ista, da je punčka, da če je bolj kalorično hrano, tudi meso, da je punčka, če je manj kalorično hrano in ji meso smrdi je fantek. Kaj mislite koliko to drži, ali je kaj na tem? vse sorte ja. Meni je med nosečnostjo en gospod rekel "vi imate pa punčko". Mal sem ga čukasto pogledala, kako hudiča ve, saj niti gin. ni niti 80% ziher. Zato, ker sem nosila zadaj - v križu. Trebuh je bil majhen in okrogel. Zato punčka, je rekel. No, pa je bila res. Pa sem začela to opazovati pri nosečih kolegicah in znankah - tiste, ki so nosile bolj v križu so imele punčke. Tiste, ki pa so imele trebuh spredaj, v križu pa so bile normalno "suhe", njihov trebuh pa je bil podolgovat kot melona so pa imele fantka. Od 4-ih sem se zmotila samo pri eni [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|