Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Škarjice/ščipalka/pilica 14.1.2008 16:05:56
|
|
|
|
N _ B
|
Škarjice, kupila sem jih pa v Premaman v Emporiumu. Sem kar nekaj časa iskala take. So enake kot za odrasle, le konico imajo zaobljeno, prilagojeno za otroke. Nohtkov ne cefrajo. Cena je bila okrog 17 EUR.
|
|
|
|
RE: Škarjice/ščipalka/pilica 14.1.2008 21:06:29
|
|
|
|
Padme
|
Jaz sem se samo enkrat matrala s temi škaricami za dojenčke (z okroglimi konicami) in sem tako obupala. Tako, da mu že skoz strižem nohte s tistimi kot jih sebi, za odrasle...
|
|
|
|
RE: Škarjice/ščipalka/pilica 14.1.2008 22:08:51
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Mi že od rojstva uporabljamo otroške škarjice (take bolj okrogle) in nimamo nobenih problemov. Firma? Ne vem... Kupila sem jih pa v BC. LP
|
|
RE: Škarjice/ščipalka/pilica 14.1.2008 22:39:12
|
|
|
|
katra55
|
Jaz imam take škarjice kot so za odrasle samo, da imajo zaobljeno konico. Kupila sem jih v lekarni, znamke Wilkinson. Mislim pa da jih imajo tudi v DM-u.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.1.2008 22:50:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Škarjice/ščipalka/pilica 15.1.2008 10:07:33
|
|
|
|
Ani77
|
Se podpišem pod Bagi. lp
|
|
|
|
RE: Škarjice/ščipalka/pilica 15.1.2008 10:48:07
|
|
|
|
frufru
|
Ne gre z ničemer, ker preveč miga, še najlažje s ščipalko, ampak rabim zraven dva animatorja
|
|
|
|
RE: Škarjice/ščipalka/pilica 15.1.2008 11:39:20
|
|
|
|
ursy78
|
Mi že od rojstva uporabljamo otroške škarjice (take bolj okrogle) in nimamo nobenih problemov. Firma? Ne vem... Kupila sem jih pa v BC. enako
|
|
|
|
RE: Škarjice/ščipalka/pilica 15.1.2008 19:36:45
|
|
|
|
banki
|
S ščipalnikom, lepo drzi in je miren (seveda moram biti hitra). S škarjicami sem se prevec matrala. Noge so seveda drug problem, ker stalno brusi pete ...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?