Janey -> RE: PORODNIŠNICA V FELDBACHU BO ZAČELA POŠILJATI RAČUNE! (25.1.2008 21:50:34)
|
A mi lahko poveste zakaj se prepirate? Vsaka ima lastno odločitev kam bo šla rodit in šla bo nekam kjer se počuti varno. Za vsako porodnišnico se govorijo slabe stvari in za vsako dobre. Žal je pač tako, da je naša mala država takšna, da kamorkoli prideš se najde nekdo, ki se potrudil ti zagreniti dan, pa ali je to sestra, ki sopiha nate, babica, ki je na koncu smene in je utrujena in sitna, porodničar, ki je naučen, da je nekaj več kot smo mi smrtniki...pač žal se to v tujini ne dogaja..ker če bi se to zgodilo bi ta sestra, babica, zdravnik preprosto leteli. Vsak ima kdaj slab dan, ampak delo z ljudni zahteva veliko potrpljenja. Sem bila v Fb in tam se vsi smejijo kot da so zato plačani, v bolnici je tak mir in tišina, otroci spijo in ne jokajo, kak kateri zajoka pride sestra, zdravniki in sestre se hecajo med seboj, tam vlada takšno sproščeno vzdušje, porodne so kot ena velika telovadnica...tam se počutiš kot da si prišel nekam na obisk in ne rodit. Sem bila pa tudi v mb...tukaj so pa več ali manj nervozni, vsi nekam hitijo, redko kdo se ti nasmehne, vprašaj koga in ne ve kaj naj ti odgovori, si zmenjen za sestanek za epiduralno, se pripelješ in sestanek odpade pa tega nihče ne sporoči. Ne rečem, da ni krasnih ljudi. So. Ampak le redki. Če si imel lahek porod je lahko povsod lušno. Tiste ki pa jim ni bilo naklonjeno, pa so če niso imele angela od babice hudo trpele...vendar tiste v fb so manj ker so tamvse babice takše. No hotela sem povedati da odločitev je od vsake posameznice in prosim vas, da to spoštujete in se nehate nategovat kje je bolše in kje ni. Za vsakega je nekje najboljše.
|
|
|
|