bumerang -> RE: Imate zavese? (14.1.2008 14:25:30)
|
Imam plisirane bordo rdeče iz tila in ker sem se jih naveličala, sem pred par meseci gledala Ikeine. Vse skupaj ni drago, je pa malo za preštudirat pa tudi barvna shema bi se mi porušila tako da sem odložila na čas, ko bomo renovirali bivalni prostor. Imam pa dvoje panoramskih vrat z eno fiksno steno dolgih okoli 2,5 in okoli 4m. Če jih daš delat, ti itak šivilja izračuna koliko blaga potrebuješ. Ti ji samo poveš koliko je višina prostora oz. koliko naj bodo dolge, kolišna naj bo spodnja bordura in koliko dolg je tisti zgornji okrasni del. V OBI-ju jih spet šivajo zastonj, če pri njih kupiš blago. V Ikei imajo dva različna sistema, eden je dvotirni, drugi pa je lahko od eno do trotirni, panelne zavese pa so precej, uhm, umetne oz. iz papirja ali bambus paličic tako da niso pralne. Dolžino panelne zavese poljubno nastaviš in jo pritrdiš na nosilce. Vse zelo enostavno. Imam pa nekje lepak z navodili za sestavo ampak je v italijanščini, verjetno ti ne bo prišel prav, tako da je najbolje, da ti ga kdo iz Avstije prinese. Na netu ga namreč nisem našla. Ali pa jih prosi po mailu, naj ti ga pošljejo na dom. Je ves sistem razložen.
|
|
|
|