Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 naty...hiter slikco gor, da vidmo frizurco.. jana81 mogoče se pa celo res fotknem z novo frizuro (sej ni velike spremembe...par rjavih pramenov pa neki kodrčkov ) pa mojim velikim trebuhom . narava žal je samo še moj avatar tolk fit . Js pa ko da bi preveč kvasa pojedla...kr vzhajam!!!! No da poročam o morfologiji... Vse vredu , težki smo 493 g, velik je pa okrog 23cm...kak teden manjši, kot gestacijska starost, ampak je G reku, da ni panike, ker je še vse v mejah normale (pa še to je reku, da je pač to tko, ker nism js neka dvometrašica ). Baje ma ful lepo obliko glavice, vidl smo tud luleka, tko da definitivno ni dvoma ... Obrnjen je na glavico, posteljica zadaj, MV zaprt, bolniško je predlagal do konca in naj se izogibam dvigovanju težkih bremen, kar se ostalega tiče je vse b.p. Estrella* sm ga hotla vprašat glede 3D UZ, pa me je kr prekinu pa reku, bomo zdele vidli, kako se kej vidi...in je potem hkrati z morfologijo naredu še 3D UZ . Trajalo je okrog 20-30 min, cel pregled je posnel na DVD, naredu je še računalniški izpis in 5 slikic. Cel čas je razlagal popolnoma vse kar je lahko, pokazal nama je mislim, da vsak centimeterček njegovega telesca. Potem naju je še ene trikrat vprašal, če naju še kaj zanima in če smo kaj pozabili. Res 62 EUR, ki mi jih ni bilo žal plačati. In sva že tašči pokazala posnetek njenega vnučka...ful ma luštkan nosek pa stopala , moj pa skoz trdi, da je itak čist njemu podoben . Čist sm raznežena...mali je pa naspidiran že od pregleda naprej, skoz brca .