kasso -> RE: Majčice '08 - 2.del (24.1.2008 18:20:59)
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally punce lepo pozdravljene. Spet ste bile pridne, bom šla kasneje prebrat, sedaj pa vas prosim, če mi lahko poveste glede otrdevanja trebuha (vem da je normalno), ampak me zanima če je normalno več kot 10x na dan. Opažam, da mi vsak dan večkrat otrdi trebuh in se mi zdi da čedalje več pa še danes me ful špika v nožnici. Ful me je strah, a mogoče zaradi ker na sihtu skozi stojim, oz. delam v kuhinji in se moram kr hitar obračat (delat). Razmišljam da bi skoristila dopust, ki ga še imam, potem bi pa prosila gin., če me da na bolniško. Kaj mi svetujete? In kako je potem če si do konca nosečnosti na bolniški, kdaj potem nastopiš porodniško 28 dni prej al kako? Prosim za malo pomoči? no, jaz mislim, da si preobremenjena, saj delaš stoje, gibi ti ne odgovarjajo in posledično ti otrdeva trebuh. Ne se hecat, ker če ti tako otrdeva je boljše, da malo počivaš, kar pri tebi dvomim, če delaš v kuhinji, da ne pustiš hrane da se prismodi, a ne ;) Lahko greš tudi do osebne zdravnice, da te da na bolniško, saj se moraš malo odpočit, potem boš pa videla, če bo boljše. Pazi nase in na svojega dojenčka. jaz delam večinoma sede, čez vikend pa sem stalno v akciji, skoraj se ne vsedem ... takrat mi pogosteje otrdeva trebuh oz. boli.
|
|
|
|