Katina -> RE: Majčice '08 - 2.del (23.1.2008 19:18:58)
|
Katina.... te lahko vprašam, zakaj hodiš na OI na odvzem krvi za šč. hormone? Si imela kdaj operacijo in zakaj (rak???)? Mene zadnja leta tirologi strašijo, da ni druge kot operacija... ampak zaenkrat ni krize in se je izogibam. Si mogoče v društvu Metuljčica in ali greš v soboto na predavanja v Črnuče? kasso: Pred dobrim letom in pol sem bila operirana na ščitnici, odstranili so mi jo dobro polovico zaradi suma na raka. K sreči je histologija pokazala, da ni bil rak. Ker je med [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] potrebno ščitnične hormone imeti pod kontrolo, hodim redno puščat kri, da jih nadzorujemo. Ja, občasno grem na forum Metuljčica - me pa že nekaj časa ni bilo, ker stalno čepim na RR-ju, sem postala že zasvojena. najprej sem razmišljala, da bi šla na srečanje, ampak se mi zdi da ni kakšnega posebnega predavanja. A ti greš? ****, bojim se, da imaš res težave s ščitnico. Po vsej verjetnosti ti premalo dela(hipotiroza). Ali imaš kakšne težave z bitjem srca? Npr. da ti na vsake toliko časa za par sekund podivja? V Ljubljani se da hito opravit vse preglede na polikliniki - nuklearna medicina - vse urediš v enem dnevu. Če boš rabila natančnejša navodila mi povej, pa ti vse razložim. Sem vmes opazila, da si dobila že veliko napotkov. pa vseeno še moja izkušnja. Če si zavarovana v Slo in lahko dobiš napotnico, je na Polikliniki pregled zastonj. Če se prav spomnim, lahko prideš vsak torek zjutraj tja, nato greš k zdravniku, nato ti v žilo vbrizgajo radioaktivni jod in greš na UZ ščitnice. Tam se odločijo ali jo bodo punktirali ali ne. Če punktirajo, dobiš rezultate po pošti. (lahko ti skeniram prospekt, kjer je vse lepo razloženo, le pošlji mi e-mail na z.s.) Kar se pa prevoza na srečanje tiče, pa res ne bo problema, ker nas je kar nekaj takih s prostimi sedeži. Lahko prisedeš k meni. Naty, upam, da je s tvojim zdravjem že boljše. Če ne pa kar pot pod noge in v porodnišnico na obisk. Voziček je pa ful lep. Tudi moja naj barva je zelena. Vidim, da je bilo danes kar precej debat, ampak vseh sploh ne dohajam, sicer pa nič hudega, vsaj ne bo tako dolg post. Aja, špelin@, hvala za skrb. Sem danes kar hitro opravila, na izvide pa tko čakam od 14 dni dalje. Ampak mislim, da bodo ok.
|
|
|
|