|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08 - 2.del
23.1.2008 11:08:46   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Punce hvala za spodbudne besede in Tamara hvala za link. Sej ne vem kaj naj...moj G se mi ne oglasi, pa ne najdem razporeda kako dela.

Mam tud GSM od G, dal mi ga je za primer nuje. A mislite, da bi poskusla na GSM poklicat, al bi pretiravala?

Naty, če ti je dal GSM, ga le pokliči! (jaz bi ga že na tvojem mestu...)

Sicer pa pojdi do izbranega splošnega zdravnika - naj te pa on pregleda, škoditi ne more.

Upam in držim pesti, da boš dobro zrihtala in bo vse v redu!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 826
23.1.2008 11:12:24   
Naty*
No sm se zdej prisilila v pozitivne misli, sej mi drugega ne preostaneuser posted image . Pa mamo res kr ene težave. Sej je res, da prihajamo v tisto obdobje, ko zaradi rastočega trebuha prihaja do drugačnih težav, kot na začetku, ampak upam, da bomo vse čimboljše prestale.

barbaw ja če ne bo boljše, bom sigurno šla. Čeprav sm zdele v stanju razmišljanja....sej bo... bomo vidl. Če bo treba bom šla tud sredi noči.

jana81 a teb se je zdej umirilo? Ker pri meni je sicer boljše, ampak ugotavljam, da ne morm ležat. Dokler hodim in sedim je kr nekako, ko se pa uležem, se mi pa zdi, da se mi bo prsni koš sesedel. Sploh ne morem dihat. Me je kr strah še ene take noči user posted image ...

kasso ja postojno mi je priporočal, reku pa je, da naj kr pridem v vsakem primeru in povem, da nisem zdržala, da z napotnico bomo pa že potem uredili.

kodrana sanje znajo pa včasih naredit iz resničnosti najhujši scenarij. Glavno, da je bla res samo prebava user posted image .

špelin@ hvalabogu, da so tud prijazni zdravniki še v poslu ane user posted image ... je človeku takoj lažje. Mene je danes že Pušenjak prijetno presenetil, ko je bil tolk brzinski, pol pa še tale Reš. Maš vsaj občutek, da komu res ni vseeno za sočloveka.

No sicer mam pa js že zaradi majčic vedno vero v to, da so ljudje, ki jim ni vseeno zate. user posted image

Aja pa po mukah in trudu, sem uspela naš voziček spravit v album!!!!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 827
23.1.2008 11:16:34   
špelin@
Mmmmmmmm, Naty*, čudovit voziček user posted image  Posebej barva mi je zelo všeč - zelena je poleg rdeče "moja" user posted image

Drugače sem vas pa hotela vprašati, če se vaše kepice tudi toliko obračajo. Moja me je še včeraj brcala v mehur, potem pa se je zvečer med dr. House-om prav valila notri in me zdaj brca nad popkom oz. pod želodcem.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 828
23.1.2008 11:16:46   
Aurea
Ooo, Naty, super, Pega gt3 si vzela user posted image  Jaz ga bom tudi v kratkem, sem že kar odločena, samo barva mi je ful všeč (poleg te zelene) tudi tango (rdeča + srebrna) iz letošnje kolekcije. A si ga v BC nabavila?

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 829
23.1.2008 11:20:57   
jana81
naty... ni še čist najboljš, je pa res bolje...boli me še, če dolgo sedim za računalnikom (kar večina časa delam), ker sem sključena, in pol se mi zdi ko da mi je trebuh napoti, da me vse tišči, potem se mal raztegnem, pa se mal razhodim in je bolje, zvečer ko pa ležim, je pa en položaj ko nikakor ne morem ležat,me tišči, da tud tešk diham, in pol se tk dolgo prestavljam da najdem tist neboleč položaj (to ponavadi pred tv), ko grem pa v posteljo sem pa že tak utrujena da kr zaspim.

je pa verjetno res, da pr nas "tamalih" je vse bolj na kupu, in pol koker smo mal sključene vse pritiska nekam.user posted image user posted image ...mal heca, da ne boš tak zaskrbljena.Boš vidla vse bo vredu, mal nas more skrbetm,drgač bi blo vse prelepo.user posted image user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 830
23.1.2008 11:22:15   
Naty*
špelin@ ja barvo sva zbrala, ker je bolj univerzalna (ker planirava še kako pučko pol naredituser posted image )...pa tud nasplošno je res lepa pa živahna barva. Moj piškotek se vsake tolk obrne mal postrani, tko da ga čutim nekje pri slepiču, drug konec pa pod levo rebro. Al se pa spravi v mehur me brcat user posted image .

Aurea ja glede GSM-a sem itak klicala, pa je nedosegljiv, ker ma dopust. Je pa zdej zaenkrat urejeno (vsaj, da so me malo potolažili). Drug teden bom pa mojega G klicala, pa da vidmo...
GT3 sva pa v BC vzela ja user posted image ...glih v akciji je, tko da je namesto 464 EUR "samo" 369. Sicer so ga kupili njegovi, ampak je vseen pošteno, da jim mal prihraniva. Že itak je to velik zalogaj. So pa v akciji samo lanske barve. Modra, zelena in rdeča, s tem, da jim je rdečih že zmanjkalo.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 831
23.1.2008 11:22:41   
tjaška28
Zdravo,
vidim da sem že na seznamu za majčice. user posted image Danes grem v Avstrijo, malo v shopping. Ve katera za kakšno dobro otroško trgovino-razen Toys'R'Us? Dajte, javite mi. Bi šla malo gledat vozičke, pa oblekice-za dušo. Tako sem dobre volje, ker zunaj sije sonce, pa user posted image me brca in je še lepše. Pozdravčki!!

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 832
23.1.2008 11:27:00   
špelin@
Zdajle se boste pa nasmejale user posted image  A veste, da me je začel "žulit" tale 3D UZ, sploh po bedni triminutni morfologiji - tudi user posted image  si želi kepico bolje ogledati. Pa bom kar vas vprašala: a je v Postojni še vedno 60 EUR? Kdo pa ga tam dela - upam, da ne tudi dr. Tašev...

(odgovor članu tjaška28)
Neposredna povezava do sporočila: 833
23.1.2008 11:30:54   
Aurea
Tjaška28, kam pa greš (Gradec, Celovec??) Vozičke in potrebščine imajo tudi v XXLutzu, pa v Kiki, sicer bi šla pa za cunjice na tvojem mestu kar v H&M, ker imajo še dodatno znižanje in lahko kar dosti nabaviš za res malo denarja.

(odgovor članu tjaška28)
Neposredna povezava do sporočila: 834
23.1.2008 11:30:55   
sashy
A kera ve kdaj je letos pust?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 835
23.1.2008 11:33:42   
jana81
pustna sobota je baje 2.2.08...al so me pa spet nasral..user posted image user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 836
23.1.2008 11:34:38   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Zdajle se boste pa nasmejale user posted image  A veste, da me je začel "žulit" tale 3D UZ, sploh po bedni triminutni morfologiji -

Špelin@, jaz se nič ne smejim, čisto te razumem - tudi sama sem imela podoben občutek po "bedni" user posted image  morfologiji, ki je bila res ekspresna (moj user posted image  pa je bil sploh razočaran...). Ampak zdaj sem si pač rekla - bo treba zdržati do maja, za tele evrčke pa rajši še kaj za tamalga kupim user posted image  (čeprav me vsake toliko časa spet prime, da bi se naročila nekam samoplačniško  user posted image  user posted image ).

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 837
23.1.2008 11:34:59   
sashy
SEZNAMČEK SREČANJA MAJČIC

Nosečka     Kraj              Prevoz  prosta mesta     predlog srečanja

Estrella:     Medvode,       DA              3

Naty:         Logatec           DA

Špelin@:    Zasavje           DA        1suha ritka     LJ-CE

Kasso:       Postojna          DA

Aurora28:  Velenje           NE       se pelje z Jano81   LJ-CE

Skye:           MB                 DAuser posted image                                 MB - LJ

Edinaos:    Logatec

Nataša34: Zasavje            DA

MARTINA25: KR                DA                 3                 

Katina : okolica LJ              DA                4               SLO 

Katy82: Sevnica                DA                 ? 

Jana81: CE                       DA                 2

Taula:  LJ

Anitka:Prekmurje              DA                          max. do CE

Čmrlika: MB                       NE          Skye?

TamaraJ: Cerknica             DA               3        LJ (ali tudi dlje proti Celju)

Kodrana: NM                      NE             

Petrahh: okolica LJ             DA               2-3    LJ-CE

narava:      LJ                      NE

MALI PINGO: LJ                  DA                3

Sashy: LJ (Šmarna gora)     DA                 3                 LJ ali CE

ZAENKRAT SE JE JAVILO 21 MAJČIC. Da bi bil seznam popolen se naj dopišejo podatki. 

Predlagam, da počakamo do konca Januarja, da se seznamček dopolni in se javijo vse kandidatke, potem pa se zmenimo za srečanje v Februarju.

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 838
23.1.2008 11:35:38   
suzy85
Pozdravljene user posted image majčice!
Me en dan ni blo na forum, pa sm mela kr konkretno domačo nalogo za nardit - ste se dobr razpisale. user posted image

valentina2006 in špelin@ user posted image user posted image user posted image za M! Joj, kje je že to. Sm mela M 14 dni nazaj, pa se mi zdi, da je cela večnost od takrat.

barbaw tudi jaz sem že razmišljala, da bi šla kaj v Avstrijo pogledat, pa me je kolegica (februarčica) prehitela in je tudi rekla, da se ne splača. Kar je poceni tukaj, je tudi gor poceni, kar pa je pri nas drago, je tudi pri njih tako. Je pa sorodnica razlagala, da je pred tremi leti šla gor in sta s kolegico precej ceneje dobile stvari. Moram se pozanimat kam sta šle oz. katere trgovine sta obiskale!

aurora28 user posted image user posted image user posted image za spalnico! Tudi nama jo je uspelo zrihtat. Sva šla sama v sobot ponjo, v nedeljo sva belila, v ponedeljek pa sta moj user posted image in bodoči tast montirala. Včeraj sem se malce slabše spala, ker nisem navajena novega jogija, danes pa ni blo več težav. Sem se ful dobr naspala! Glede zavarovalnice in denarnega nadomestila - ima to samo zavarovalnica Maribor?

sashy user posted image za opravljene izpite in user posted image za tiste, ki še prihajajo. Mene še izpiti v zimskem semestru čakajo, je pa res, da mi jih večina ostale za konec letnika. Sem se pa z nekaterimi profesorji že dogovorila, da bom zaradi nosečnosti lahko prej opravljala par izpitov, tako da ne bo potem junija in juluja vse natrpano!
Mislim, da imajo porod v vodi še v MS, ker se je kolegica odločila za to obliko poroda, pa še sploh ni noseča oz. še niti fanta nima. Je pa baje manj bolečin, ker topla voda sprošča, pa še manjši šok je za dojenčka.

kodrana user posted image ker si povedala babici. Res da takšne novice ni najlepše sporočati po telefonu, ampah če drugače ne gre... Verjamem, da ti je hudo za sestrično, ampak z občutkov krivde ji ne moreš pomagati. Res pa je, kot so omenile že druge majčice, da ni potrebno ravno pred njo kazati velikega navdušenja. Tudi sama imam kolegico, ki se s fantom že štiri leta trudita za dojenčka, pa jima še ni uspelo. Pred njo se raje zadržim, kljub temu da je bila ful vesela, ko je izvedela da sem noseča.

čmrlika user posted image si pa mogla kar prestrašit tega fanta na avtobusu!user posted image Dobro, da vem kaj moram naslednjič naredit, ko bo gužva na avtobusu! Tudi jst sem bla večkrat po cel teden brez user posted image , ker sem bila čez teden v študentskem domu in mi je blo vsak ponedeljek ful težko oditi, še posebej zdaj, ko sem bila noseča. Nisva bila tako daleč narazen kot sta vidva, poznam pa občutek kako je, ko moraš zvečer sam v posteljo. user posted image Pa sem vedno samo odšteval koliko dni še do odhoda domov. Zdaj sem se pa končno izselila in sem doma, a vedi, da sočustvujem s tabo!

špelin@ še dobro, da si lahko razmišljala in si si zaščitila bušija. Koleno se bo že pocelilo!

Naty držim pesti, da ni kaj hujšega, ampak če te bo res še bolelo, pa le pojdi v porodnišnico. Bolje da ti tam rečejo, da je vse OK, kot pa da pride do kakšnih zapletov.

tjaška28 wellcomeuser posted image

narava tudi jaz sem že razmiljala kako glede e-paketka. Pa sem ugotovila, da stolček že imava, pa tudi posteljico. Jutri greva še po previjalno mizo v Lj - sem zasledila eno ful lepo (rabljeno, a ful ohranjeno), pa še draga ni! user posted image Nekaj cotk bom dobila od sorodnic, ki imajo male otroke, tako da bom verjetno vzela kar denar. So pa v tem paketku res ceneje stvari, kot če jih greš v trgovino kupovati! Se tudi ta varianta splača, če nimaš še nič stvari za user posted image !

Ufff, sem se kar razpisala! Lep dan vsem in čimveč toplega sončka!

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 839
23.1.2008 11:37:03   
mali pingo
Danes pa nimam neke delovne vneme in kar redno berem (pa ne mojim nadrejenim povedat user posted image ).

Naty* - upam, da bodo težave hitro minile in da res ni nič hujšega (tudi Jana81). Sem pa uspela tvoj album pogledat - slikarije so svetovne (ko bi le jaz imela tak talent), cunjice tudi, pa buši user posted image , voziček pa sicer ni po mojem okusu, kar niti ni pomembno, pomembno je, da ti nudi tisto kar si iskala, pa še prišparala sta user posted image . Nama bosta sicer tudi moja mami in njen partner financirala ta zalogaj, pa ravno tako gledam cene in iščem optimalno rešitev (morda celo bolj, kot če bi ga sama plačala), ker se mi zdi edino tako pošteno in cenim njuno pomoč.

V petek greva pa z mami po blago za posteljnino (pa tisto ostalo kar paše v posteljico (ne vem točno kako se reče) - obroba pa še nekaj user posted image ), se je ponudila, da mi kar sama zašije, ker so sicer user posted image  drage.

Sonček je pa enkraten danes user posted image , ko bi le bilo vse več takih dni.

(odgovor članu tjaška28)
Neposredna povezava do sporočila: 840
23.1.2008 11:37:04   
Anonimen
Dober dan, user posted image

Moz je sel od doma...in tamaladva se igrata pa imam mal casa pisat in prebirat..
Glede kil... me zanima...vmes nekje sem prebrala da gre ena dat kontrolirat kri za scitnicni hormon... zakaj se gre?
Kajti meni je zdravnica tukaj omenila da bi lahko bilo nekaj narobe z scitnico...Pa sem se odlocila da to pokontroliram v Sloveniji..
Simptomi:
- skoz sem utrujena in brez moci ( pa v bistvu sem skoz na dopustu nic ne delam...)
- depresija ( pa sploh nimam razloga, sem full srecna v zakonu in res imam cist urejen life)
- kar spala bi... ce me nic ne boli lahko zaspim magari stoje...
- v zadnjih 2 letih pridobila 35 kg

Eh glede kil ... res ne vem vec kaj... totalno se zakompleksana..Tukaj v Kairu so itak vse debele od mladih pa do starih...
No vsaj za nase standarde...
ampak sedaj grem pa tak buhtel v Slo....  joj kok mi je to bed...

Narava... sem slisala ja da imava skupno znanko...user posted image user posted image user posted image  Lepo jo pozdravi...

Nekdo me je vprasal kdo vse pride z mano... moja mami in hcerka...
Moz in sin ,ki hodi v solo ostaneta tukaj do konca solskega leta...
Me je pa full strah kako bom...Vse te podrazitve?? Dobro saj cunce za dojencka imam spravljene vozicek imam tud...ampak me je vseeno mal strah...
Ker imam v stanovanju najemnika, ki je dober in redno placuje in tudi nobenih pripomb  ni cez njega...ga valjda ne mislim ven metat za teh  par mesecev..
Tko da bom tud sama vzela v najem stanovanje in sicer hvala Bogu od prijatelja, ki ima prazno.. za simbolno ceno..

Me pa zanima... kaj mislite ali lahko zahtevam tud kak denar od drzave? Saj imam konec koncev se vedno stalno bivanje v Sloveniji... in imam samo prijavljen odhod v tujino... in sedaj pac pridem in povem da sem spet nazaj...

Torej ali se katera spozna kaj na te zakone??

Za srecanje pa... zakaj pa ne... ce  bo vse kot treba in ce bo po 15 februarju...
Samo odvisno kje bo, ker seveda ne bom imela prevoza...

Vsem vam zelim en lep dan...user posted image user posted image
Pri nas sije sonce ampak je mrazzz samo 18 stopinj... No zunaj na terasi je prijetno ampak... notri je pa kar hladno...

(odgovor članu Aurea)
  Neposredna povezava do sporočila: 841
23.1.2008 11:39:59   
sashy
suzy85: Na kateri faks pa ti hodš, pa ker letnik si? jest sm se tud za dva izpita tko zmenla, da jih bom delala prej, tako, da če naredim mi za poletje ostanejo samo štirje.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 842
23.1.2008 11:47:33   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: sashy

A kera ve kdaj je letos pust?

ja, jana ima prav. V Cerknici je ful smešno, ker so še lučke od novega leta gor... potem pa so že obesili tiste pisane trakce za pustni karneval. Moj že aktivno snema radijske reklame (sam ima res lep glas) in nasploh je Cerknica že začela utripat v ritmu pusta. (Taku, taku, taku le-le-le, takule-le-le... no, to je himna, ki jo mojadva doma cvilta že vsaj en tedenuser posted image )
Pride katera na karneval?

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 843
23.1.2008 11:50:06   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: ****
Pri nas sije sonce ampak je mrazzz samo 18 stopinj... No zunaj na terasi je prijetno ampak... notri je pa kar hladno...

Ja, kar zazeblo me jeuser posted image user posted image user posted image . No, če si vajen višjih temperatur, potem je 18 mraz. Mi smo imeli zjutraj spet minus (-1,5) in koooomaj čakam, da bo tudi pri nas 18 stopinj. Meni najbolj ugodna klima je od 15-25 stopinj. In nič več in nič manj. Kje majo tako???

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 844
23.1.2008 11:50:28   
kasso

kasso ja postojno mi je priporočal, reku pa je, da naj kr pridem v vsakem primeru in povem, da nisem zdržala, da z napotnico bomo pa že potem uredili.
!

upam, da ne bo potrebno, ampak v primeru, da naletiš na kakšnega drugega G (Tašev ali Kristan), ne bit presenečena, če te bodo najprej malo okregali, raje jim ene dve nazaj povej. Povem iz lastnih izkušenj, ko me je Tašev tako nahrulil, ko sem prišla ob polni luni, da sem mislila, da se bom tam zjokala (moje G ni bilo).  Danes res jima ne bi bila več tiho in ko ju srečam v porodnišnici, mi gredo kar dlake pokonci user posted image
Vsekakor pa preden (če boš pla, upam, da ne bo potrebno) prej pokliči, da ne bodo presenečeni, kaj tam delaš in se boš tako izognila kakim čudnim ginekološkim izbruhom!

TamaraJ
, jaz se ubadam s krčnimi žilami na levi nogi, prav tako na notranji strani meč pod koleni... so mi to nosečnost kar udarile ven... kompresijske nogavice mi ne pomagajo, tako, da jih ne nosim več - ker mi je prevroče. Upam le, da ne bodo več tako grde po porodu!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 845
23.1.2008 11:52:22   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

Meni najbolj ugodna klima je od 15-25 stopinj.

ja, meni tudi, VENDAR - s stopnjo slovenske vlage v zraku! Ker mas take temp tut recimo v maleziji, ampak zraven vlago tak visoko, da kar teceee po telesu.. tko da, slovenske pomladi in jeseni so user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 846
23.1.2008 11:55:05   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Zdajle se boste pa nasmejale user posted image  A veste, da me je začel "žulit" tale 3D UZ, sploh po bedni triminutni morfologiji - tudi user posted image  si želi kepico bolje ogledati. Pa bom kar vas vprašala: a je v Postojni še vedno 60 EUR? Kdo pa ga tam dela - upam, da ne tudi dr. Tašev...

špelin@ js ti priporočam dr. Merlota (glede na reklamo, bi lahk men takrat zastonj 3D naredu user posted image ). Stane 63 EUR, men je naredu z morfologijo vred, vse posnel na DVD in razložu čist vse, kar naju je zanimalo. In res obvlada... Ta teden ma dopust, drugač je pa tel. 05/720-23-70.

**** o ščitničnih hormonih je sicer pisala Katina, ampak mam js ist problem in to že od prej. Med nosečnostjo je zato treba hormone večkrat preverjat. Težave, ki si jih opisala so pa zelo tipične za slabo delovanje ščitnice (hipotiroza), zato ti predlagam, da kar greš na pregled.

Tamara sm vidla že tud butalsko sol po drevesih user posted image ....to mi je ful všeč user posted image .

< Sporočilo je popravil Naty* -- 23.1.2008 12:00:18 >

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 847
23.1.2008 11:55:38   
suzy85
sashy študiram na filozofski fakulteti v Mb-ju, 4. letnik. Men bo ostalo še kr enih 6 izpitov, sam me drugo leto čaka absolvent, tako da bom verjetno še takrat kaj delala, če mi ne bo uspelo prej vsega zrihtat. Pa ti? Tudi zaključni letnik?

Glede pusta - mislim, da je 12.2., ker je velika noč 23.3. (40 dni po pustu) - ne me pa za besedo držat! user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 848
23.1.2008 11:58:02   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

!

upam, da ne bo potrebno, ampak v primeru, da naletiš na kakšnega drugega G (Tašev ali Kristan), ne bit presenečena, če te bodo najprej malo okregali, raje jim ene dve nazaj povej. Povem iz lastnih izkušenj, ko me je Tašev tako nahrulil, ko sem prišla ob polni luni, da sem mislila, da se bom tam zjokala (moje G ni bilo).  Danes res jima ne bi bila več tiho in ko ju srečam v porodnišnici, mi gredo kar dlake pokonci user posted image
Vsekakor pa preden (če boš pla, upam, da ne bo potrebno) prej pokliči, da ne bodo presenečeni, kaj tam delaš in se boš tako izognila kakim čudnim ginekološkim izbruhom!

kasso hvala za opozorilo user posted image ....glede na tole res upam, da ne bo potrebno it, ker sem slišala že marsikako o odnosu Taševa. Js res upam, da je samo želodec....danes bom pazla pri hrani, pa bom vidla, kaka bo situacija. Če ne bo druge, bom pa vzela s sabo veliko samozavesti, da bom upala, kej nazaj povedat.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 849
23.1.2008 12:01:31   
narava

- v zadnjih 2 letih pridobila 35 kg

user posted image  user posted image  tole pa ni glih ok??

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.