suzy85
|
Pozdravljene majčice! Me en dan ni blo na forum, pa sm mela kr konkretno domačo nalogo za nardit - ste se dobr razpisale. valentina2006 in špelin@ za M! Joj, kje je že to. Sm mela M 14 dni nazaj, pa se mi zdi, da je cela večnost od takrat. barbaw tudi jaz sem že razmišljala, da bi šla kaj v Avstrijo pogledat, pa me je kolegica (februarčica) prehitela in je tudi rekla, da se ne splača. Kar je poceni tukaj, je tudi gor poceni, kar pa je pri nas drago, je tudi pri njih tako. Je pa sorodnica razlagala, da je pred tremi leti šla gor in sta s kolegico precej ceneje dobile stvari. Moram se pozanimat kam sta šle oz. katere trgovine sta obiskale! aurora28 za spalnico! Tudi nama jo je uspelo zrihtat. Sva šla sama v sobot ponjo, v nedeljo sva belila, v ponedeljek pa sta moj in bodoči tast montirala. Včeraj sem se malce slabše spala, ker nisem navajena novega jogija, danes pa ni blo več težav. Sem se ful dobr naspala! Glede zavarovalnice in denarnega nadomestila - ima to samo zavarovalnica Maribor? sashy za opravljene izpite in za tiste, ki še prihajajo. Mene še izpiti v zimskem semestru čakajo, je pa res, da mi jih večina ostale za konec letnika. Sem se pa z nekaterimi profesorji že dogovorila, da bom zaradi nosečnosti lahko prej opravljala par izpitov, tako da ne bo potem junija in juluja vse natrpano! Mislim, da imajo porod v vodi še v MS, ker se je kolegica odločila za to obliko poroda, pa še sploh ni noseča oz. še niti fanta nima. Je pa baje manj bolečin, ker topla voda sprošča, pa še manjši šok je za dojenčka. kodrana ker si povedala babici. Res da takšne novice ni najlepše sporočati po telefonu, ampah če drugače ne gre... Verjamem, da ti je hudo za sestrično, ampak z občutkov krivde ji ne moreš pomagati. Res pa je, kot so omenile že druge majčice, da ni potrebno ravno pred njo kazati velikega navdušenja. Tudi sama imam kolegico, ki se s fantom že štiri leta trudita za dojenčka, pa jima še ni uspelo. Pred njo se raje zadržim, kljub temu da je bila ful vesela, ko je izvedela da sem noseča. čmrlika si pa mogla kar prestrašit tega fanta na avtobusu! Dobro, da vem kaj moram naslednjič naredit, ko bo gužva na avtobusu! Tudi jst sem bla večkrat po cel teden brez , ker sem bila čez teden v študentskem domu in mi je blo vsak ponedeljek ful težko oditi, še posebej zdaj, ko sem bila noseča. Nisva bila tako daleč narazen kot sta vidva, poznam pa občutek kako je, ko moraš zvečer sam v posteljo. Pa sem vedno samo odšteval koliko dni še do odhoda domov. Zdaj sem se pa končno izselila in sem doma, a vedi, da sočustvujem s tabo! špelin@ še dobro, da si lahko razmišljala in si si zaščitila bušija. Koleno se bo že pocelilo! Naty držim pesti, da ni kaj hujšega, ampak če te bo res še bolelo, pa le pojdi v porodnišnico. Bolje da ti tam rečejo, da je vse OK, kot pa da pride do kakšnih zapletov. tjaška28 wellcome narava tudi jaz sem že razmiljala kako glede e-paketka. Pa sem ugotovila, da stolček že imava, pa tudi posteljico. Jutri greva še po previjalno mizo v Lj - sem zasledila eno ful lepo (rabljeno, a ful ohranjeno), pa še draga ni! Nekaj cotk bom dobila od sorodnic, ki imajo male otroke, tako da bom verjetno vzela kar denar. So pa v tem paketku res ceneje stvari, kot če jih greš v trgovino kupovati! Se tudi ta varianta splača, če nimaš še nič stvari za ! Ufff, sem se kar razpisala! Lep dan vsem in čimveč toplega sončka!
|