Katina
|
Današnji dan mi ni glih usojen. Sem že zjutraj poročala o zapletu v laboratoriju. Za nameček mi jo je zagodel še poštar. Dopoldan nekdo zvoni, po domofonu vprašam kdo je in se nihče ne oglasi. Ko grem po pošto vidim, da mi je v kaselc poštar dal listek za priporočeno pošto . Se mi je tolk neumno zdelo. No popoldan sva šla z mojim na sprehod do pošte. Tolk težko še nisem hodila kot danes. Ne samo, da sem imela vse kamne, ki so bili namenjeni volku iz sedmih kozličkov v trebuhu, še špikal me je kot . Tko da sem šla doma v horizontalo in noge v luft, ker so ble kot buhteljčki. Anitka, mrežaste hlačke definitivno dobiš v tosami, vendar sem prepričana, da jih imajo tudi drugje - npr. Sanolabor, lekarna in še kje. Super lupinica, tudi meni so barve všeč. Špelin@ spravla si me v dobro voljo s temi napisi z vrat župnišč . jana81, joj, nehaj s temi krči. Do maja je še daleč. pazi nase in počivaj. Čmrlika, lep voziček. Ko bo notri še pravi paketek, bo še bolj luštno. Estrella, mit dem Zeit wird diese Woche ein bischen knapp, weil ich nächste Woche viele Sachen zu erledigen habe. Zum beispiel: Am Montag muss ich zum Laboratorium, am Dienstag habe ich Termin mit Diabetologin, am Mittwoch habe ich Gynekologin, ich muss auch Blut für Schielddürste diese Woche abgeben und Mutterschule besuchen. Es were mir lieber nächste Woche, wenn es dir auch OK ist. Ej, kaj ko bi se zgledovale po avgustovkah str. 141, kjer imajo zanimive linke? Moja sestra ima že leta lamelne zavese in ji odlično služijo. če rabiš še kakšen podatek jo lahko povprašam za nasvet. Aurora28, približno ti je že špelin@ povedala kako daleč je. Če se bomo zmenile za srečanje lahko poberem naročila in kupim za vse, da se ne boste vozile sem. Če pa prideš sem v nakup, pa pokliči, da gremo na kakšno . Hvala za komplimente , tolk pašejo . Super za oddano papirologijo. Si naša prva majčica, ki se je že spopadla z mlini na veter. Ostale prihajamo za tabo.Hvala tudi za dodatna navodila Mislim, da ti je hotel Pušenjak namigniti, da je vse odvisno od spretnosti tvojega G. Če bodo njegova priporočila ustrezna te bodo ali obdržali v bolnici do poroda ali pa sprožili porod kmalu po roku. kasso, sej bova tud teb odstopile info o temm, kje dobiti delodiš. Samo ne vem, če bo kakšna majčica tolk prijazna, da nam pove kje ga dobit. Si pa velika faca, da se se lahko odklopla od RRja. Moja r je zalimana na stol pred računalnikom. TamaraJ, tud tvoj vic me je spravil v dobro voljo. ****: Držite pesti zame... sedaj so mi rekli naj pridem kar v porodnišnico. No pa grem jaz lepo počasi na avtobus... pa bo... Mislite name in upam da pridem domov ker se mi tudi slučajno ne ostaja tam... čimprej se nam javi in reci, da je bil lažni alarm in nisi ostala v P. barbaw, moj trebuh postane trd čim nardim par korakov izven stanovanja in ostane trd dokler se doma ne počim na sedežno. kadar je dan, ko mi močno otrdeva trebuh skoraj ne vem, kdaj spusti. Jaz otrdevanja sploh ne štejem. Ko se bodo pa začele bolečine pa bom. mixi, predvievam, da si nova majčica. Dobrodošla. napiši vse podatke pa bo naa skrbnica Estrella vse zrihtala. No, pa sem se le priklofala do 190. Punce, saj ste nore. zakaj se nam pa tko mudi na majčlice 3?
|