Anitka -> RE: majčice 08_2.del (28.2.2008 21:07:59)
|
[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]Estrella, nič zato da si malce firbčna. Katera ženska pa ni[sm=smiley36.gif] Ja danes pride, a z dveurno zamudo[sm=smiley13.gif] to je pač tako s temi avioni. Je moral najprej do Dunaja, nato pa naprej do Budimpešte, ker ima tam avto. Samo, da pride čil in zdrav pa tudi če s triurno zamudo. Punce s to amnioskopijo ste me pa čisto zmedle. Majabo dobrodošla spet med nami. Si se prav odločila, da se nam pridružiš v čvekanjih takšnih in drugačnih.[sm=smiley36.gif] Imava pa blizu PDP. Moj na seznamu je sicer zabeležen še kot 27.5., ampak po vseh drugih podatkih na morfi, NS, 3D in glede na to, da je prestopno leto ter seveda na trajanje ciklusovnaj bi bil pravi datum 26.5. Bi mi bil pa všeč tudi 25.5. - dan mladosti[sm=smiley1.gif] Estrella, če boš kaj urejala v bližnji prihodnosti seznam me prestavi na 26. Taula a moraš zaradi Angel care-a vzeti poseben jogi, tanjši? A vidva ga že imata? Kateri model pa? Midva se odločava med AC 301 in AC 401. Če me spomin ne vara smo se enkrat menile tudi o akupunkturi pred porodom. A je že katera šla? Mene full mika, samo ne vem kje pri as jo sploh izvajajo[sm=zmeden.gif]Se moram malce pozanimat. Barbaw, a si me spregledala? NIč zato, bom pa še enkrat omenila, da so Moravske toplice nedaleč od mene in če boš imela kako urco časa za kofetek se mi oglasi. Aja, še to, sem se spomnila, da sem videla tudi po katalogih na straneh z nosečniškim perilom tsite spodnje hlačke za enkratno uporabo. Mislim, da jih je ponavadi v kompeltu kar po 10 komadov. Lahko še preverim, ker sem full založena s katalogi iz Avstrije in Slovenije. Ni blema, če katero točno zanima. Aurora upam, da bolečine minejo že veliko pred porodom. In le uporabi nasvete majčic, gel pa le nesi zamenjat v lekarno. A niso videli, da si [sm=nosecka.gif]? Ej je jej.
|
|
|
|