Anitka -> RE: majčice 08_2.del (28.2.2008 15:02:03)
|
Hajli hajlo! Pa mi je le uspelo priti do vas. Sem bila od včeraj popoldne pa do malo prej varuška mojemu nečaku, ki je prvič prepsal pri meni[sm=bravo.gif] Zvečer pa že pričakujem dragega[sm=smiley1.gif] Pa gremo lepo po vrsti: Katy pobarvala sem si celo lasišče berz pramenov. Tudi jaz se začenjam spopadati z idejami kaj kupiti za najino obletnico, ki jo imava konec meseca. Sem še totalno berz ideje[sm=zmeden.gif] Tvoja ideja jakna je pa suepr. Ti mu jo kar kupi, sploh, če veš, da mu je tako všeč. Estrella vedno se kaj najde kar boš lahko tudi sama kupila za[sm=duda.gif] **** tudi meni tako kaže tedne. Mislim, da to pomeni, da si že v tistem tednu.[sm=smiley1.gif] Skye me veseli, da ste vse tri dame super in že komaj čakam, da boš pogosteje gor.[sm=bravo.gif] Slikce si bom pa vsekakor ogledala. Kasso [sm=bravo.gif] tudi za tvoj dobro opravljen GP. Sva pa že dve, ki imata bolj nizek pritisk. Barbaw Moravske toplice pa zame niso tako daleč, tako, da bi se lahko dobile na kakšnem kofetku, če ti bo čas dopuščal[sm=smiley1.gif] In pestke, da malček hitro okreva. MARTINA lepo nakupujta v soboto. Dve [sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif] To bo zanimivo. BOJANC lepo, da si se nam malce oglasila. Verjamem, da izguba še vedno zelo boli in vesela sem, da vedro zrete v bodočnost. Iz srca vama želim, da se vama v letu 2009 pridruži nov-a član-ica ali kar oba. TamaraJ ob branju izkušnje tvoje sodelavke pa sem se morala kar razjokati. Kaj vse mora človek prestati[sm=smiley19.gif] IN potem vačsih kaj jamramo berzveze. In res je kar nas ne ubije, nas naredi močnejše. V borbi za [sm=rozacrtici.gif] sem se oklepala gesla - uapnje umre zadnje, s katerim sem v temi Za nas bodila vse moje RR-jevke in tudi sebe. Sončnica Sandra hitro vitaminčke papcat, da ne boš zbolela. Naj hitro težave minejo. 80kaja [sm=bravo.gif] tudi za toj dobro opravlen GP in seveda za nakup vozička. Vidiš, pa pikica ni bila prehuda. Glede vozička pa, midva sva se odločila pa za Maxi cosi Mura3. Aja, naše dete pa je bilo na zadnjih dveh UZ poševno. Glava levo spodaj, noge desno zgoraj. Kakšno pa je stanje zdaj pa nimam pojma. Glede na to, da je pravi razgrajač in čutim brcike in boksike skorajda vseposvod ne znam oceniti.[sm=zmeden.gif] Čmrlika ne se razburjat, čeprav vem, da te take stvari zelo razp... Se je že tudi meni nekajkrat zgodilo, da sem se full razpisala potem pa je šlo vse k [sm=hudicek1.gif] Od takrat si tudi jaz večinokrat skopiram preden potrdim vnos sporočila. Naty, upam, da bo s tvojim razpoloženjem kmalu bolje. Sicer pa poznam take zadevščine iz lastnih izkušenj. Kaj čmo, smo pač srečke [sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif]občasnimi čustvenimi nihanji. Tako malo sem se razpisala. Vsem en lep pozdravček in se beremo.
|
|
|
|